David Silva var sentral forrige sesong og blir sentral om de lyseblå skal ta et nytt ligagull (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
David Silva var sentral forrige sesong og blir sentral om de lyseblå skal ta et nytt ligagull (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Engelsk og fransk dobbel søndag

Bordeaux fikk en fin start forrige helg og vi tror de regjerende mesterne i Premier League starter sterkt

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

28. Manchester City - Southampton (0-1) H: 1,50 U: 3,90 B: 3,90

29. Bordeaux - Stade Rennes H: 1,90 U: 2,90 B: 3,30

Spillfrist: 16.55

Totalodds: 2,85

Få gratis kortleser her!

28. Manchester City - Southampton (0-1) H: 1,50 U: 3,90 B: 3,90

Premier League. Manchester City starter forsvaret av tittelen med hjemmekamp mot nykommer Southampton. Her var de helt suverene forrige sesong med 18-1-0. Det har vært lite endringer i mannskapet i sommer, men en av de som har kommet til, Jack Rodwell (f/mb) er usikker. Micah Richards (f) og Gareth Barry (mb) er ute, men bredden i troppen er mer enn god. Forrige helg vant de Community Shield etter 3-2 seier over Chelsea. Southampton holdt stø kurs mot opprykk hele forrige sesong, men ble passert av Reading på vårparten. To direkte opprykksplasser holdt imidlertid i massevis. Jay Rodriguez (mb/a) er den mest spennende av nykommerne, men Saints må trolig styrke troppen ytterligere før overgangsvinduet stenger om dette ikke skal bli en kamp med ryggen mot veggen. Jack Cork (mb) er ute, mens Tadanari Lee (a) er usikker. Spiller City opp mot sitt normale nivå skal dette gå mot en klar H

Southampton er gitt 1-0 ledelse fra start. Manchester City avga bare to poeng her på hele forrige sesong. De hadde en bunnsolid målforskjell på 55-12 og hele 13 av 19 hjemmekamper ble vunnet med klare siffer. Southampton er nykommer og er spådd en tøff sesong, da er ikke dette det beste stedet å starte sesongen. En klar hjemmeseier til 1,50 er spillbart

29. Bordeaux - Stade Rennes H: 1,90 U: 2,90 B: 3,30

Fransk Ligue 1. Disse var om lag like gode forrige sesong. Bordeaux avsluttet med seks strake gevinster sist, og vertene innledet denne sesongen med en fin 3-2-seier borte over Evian. Trener Francis Gillot får tilbake Jussiê (a) til dette oppgjøret. Jaroslav Plasil (mb) og Landry Nguemo (mb) er blant spillerne som fortsatt må vente på sesongdebuten. Rennes tapte tre av sine fire siste forrige sesong, inkludert 0-2 her, og sesongens første kamp endte med 0-1-tap hjemme for Lyon. Jires Kembo-Ekoko, lagets toppscorer forrige sesong, ble utvist i premieren og soner i denne. Onyekachi Apam (f) ble skadd sist og er ute her. Forøvrig ser det bra ut i Frédéric Antonettis tropp, som er noe svekket siden i vår. Bordeaux har 6-3-1 i de siste ti tilsvarende, og H til 1,90 ser ut til å være godkjent betaling i ettermiddag.