Gaston Ramirez har scoret mot Fiorentina, 21.februar 2012 (Foto: Studio FN/Ap)
Gaston Ramirez har scoret mot Fiorentina, 21.februar 2012 (Foto: Studio FN/Ap)

Southampton snyter storklubbene for Ramirez

Bolognas Gaston Ramirez var linket til Tottenham og Liverpool, men blir i stedet sørkystklubbens rekordsignering og et nøkkelkjøp i Premier League-comebacket.

Nyopprykkede Southampton ser ut til å ha sikret seg en av sommerens mest omtalte spillere. Bolognas Gaston Ramirez skal ifølge Sky Sports på det nærmeste være klar for sørkystklubben.

21-åringen har tidligere i sommer vært nevnt i forbindelse med en overgang til storklubber som Liverpool, Tottenham og Inter Milan, men nå ser det altså ut til at uruguayaneren ender opp på St. Mary's Stadium.

Styreformann Nicola Cortese skal ha kommet til enighet med italienerne om en overgangssum på drøye 110 millioner kroner, noe som er nesten en dobling av den tidligere overgangsrekorden. Den lyder på 60 millioner kroner, og stammer fra kjøpet av Jay Rodriguez fra Burnley tidligere i sommer.

Kommer du til å hente Ramirez til ditt lag?
Spill Premier League-manager!
Tror du at du vet hvordan det går i år?
Her kan DU tippe PL-tabellen!

Spilleren selv bekrefter enigheten
– Bologna vil fortelle meg på fredag om jeg kan dra. Sannheten er at jeg mener det nå er på tide å dra. Bologna har kommet til enighet med Southampton, og det er bare detaljer som gjenstår, men avtalen er i realiteten i boks, sier spilleren selv til Corriere dello Sport.

Spilleren som var en del av Uruguays OL-tropp ser fram til å bli en nøkkelspiller for de nyopprykkede.

– Det er det klassiske tilbudet som du ikke kan si nei til, både når det gjelder mitt eget liv og min families liv. Klubben har all mulig tro på meg, jeg vil bli en viktig spiller og viktigst av alt er det en klubb i fremgang. Southampton er nyopprykkede, men vil bli store i årene som kommer, forklarer Ramirez.

Gaston Ramirez feirer scoring mot Emiratene i OL (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Gaston Ramirez feirer scoring mot Emiratene i OL (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Er du overrasket over Ramirez' klubbvalg? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!