Freddy Dos Santos (Foto: Rolf Ørjan Høgset/TV 2)
Freddy Dos Santos (Foto: Rolf Ørjan Høgset/TV 2)

Freddy dos Santos fikk ja av samboeren

Nå blir det ny jordarundtreise som programleder i «The Amazing Race Norge».

Freddy dos Santos er klar som programleder for den nye sesongen av seersuksessen «The Amazing Race Norge».

– Jeg gleder meg veldig til en ny runde med «The Amazing Race Norge». Det var en fantastisk opplevelse sist gang, og jeg er utrolig glad for å få muligheten til å reise jorden rundt enda en gang, sier dos Santos til tv2.no, og legger til;

– Av erfaring vet jeg at det blir en intens måned med mye jobbing.

Les også: Det blir ny sesong av «The Amazing Race Norge»

Spent på samboerens reaksjon

Programlederen, som den siste tiden har jobbet med både «Fotballkveld» og Norway Cup-sendingene på TV 2, har tidligere uttalt at han gjerne blir med på en sesong 2.

Likevel var det helt avgjørende at han fikk lov av samboer Ingrid Bråten før han takket ja. Etter å ha vært borte allerede tre måneder i år, var han derfor spent på hvordan hun kom til å reagere på forespørselen fra TV 2.

– Da jeg videresendte mailen jeg fikk fra TV 2, fikk jeg til svar «Freddy, dette kan du ikke takke nei til». Hun har vært helt topp og veldig positiv til opplegget. Hun støtter meg hele veien, så jeg har vært heldig med henne, sier han.

Les også: Dette er reglene i «The Amazing Race»

Håper på sterke personligheter

TV-produksjonen var veldig fornøyd med valg av deltakere i forrige sesong. Freddy tror det vil være en like stor spredning av personligheter også i denne runden.

– Jeg håper på noen som gir litt av seg selv, og som strengt talt vil «gå gjennom veggen» for å vinne. Slikt blir det show av, ler han.

Han forteller at seerne kan glede seg til den nye sesongen.

– Det kommer til å bli en eksotisk reise gjennom hele verden, med både kjente og ukjente reisemål. Det blir nye spennende konkurranser og utfordringer. Deltakerne skal skikkelig få kjenne på grensene sine, forteller han.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside