Mikkel Hansen (Foto: Matthias Schrader/Ap)
Mikkel Hansen (Foto: Matthias Schrader/Ap)

Barcelona vil hente «verdens beste» tilbake

Barcelona ønsker å hente den danske håndballstjernen Mikkel Hansen tilbake til Catalonia. 24-åringen er klubbløs etter at AG København gikk konkurs 31. juli.

– Hvis han vil, så åpner vi alle sluser og foretar oss noe, sier sportsdirektør Enric Masip, ifølge Ekstra Bladet.

– Vi har riktignok 16 spillere i troppen nå. Men jeg er sikker på at når verdens beste håndballspiller plutselig er ledig på markedet, så vil presidenten for FC Barcelona også lytte og skaffe en plass til nummer 17, fortsetter Masip.

Mikkel Hansen spilte for den spanske storklubben i årene 2008-2010. Han ble tidligere i år kåret til verdens beste håndballspiller på herresiden.

AG København, som også hadde tidligere landslagskeeper Steinar Ege i spillerstallen, måtte legge ned driften tidligere i sommer. Klubben forsvant fra håndballkartet bare drøyt 2,5 år etter at den ble stiftet etter fusjonen med AG Håndbold.

Les også: Steinar Eges AG København slått konkurs

AG Københavns konkurs skjedde etter at klubbeier Jesper «Kasi» Nielsen trakk seg ut i etterkant av danske mediers avsløringer av AGKs svært dårlige økonomi.

– Jeg har snakket med Mikkels agent og hørt hans analyse av situasjonen. Sånn sett er det nå opp til Mikkel selv hva han vil. Jeg vet at han akkurat er kommet hjem fra OL, men han er muligens klar til å ta en avgjørelse om en ukes tid, sier Barcelonas sportsdirektør. (©NTB)