FØDTE I HAGEN: Supermodellen fikk datter nummer to.
FØDTE I HAGEN: Supermodellen fikk datter nummer to.

Supermodellen fødte i hagen

La seg i datterens barnebasseng.

Supermodellen og skuespillerinnen Josie Maran, kjent fra filmene «Van Helsing», fikk første juli sitt andre barn, lille Indi.

Men nå avslører Josie i en blogg for People.com at fødselen ikke gikk helt etter planen.

Les også:– Jeg vil gjøre en sexy dans med han kjekke partneren min

Fødte foran gjestene

Hun forteller at hun sto i hagen til sitt store hjem i Pennsylvania med sin svigermor, da vannet hennes plutselig gikk og den lille datteren ville ut.

– Jeg sto på trappen i gårdshuset og snakket med Ali's mor da vannet mitt gikk. Jeg ble først fnisete og gledet meg til å møte mitt nye barn. Plutselig finner jeg meg selv sittende i et oppblåsbart barnebasseng med mine husholdersker, familie og venner stående rundt meg. Min kjære ektemann satt i bassenget sammen med meg. Oppmuntret meg, fortalte meg at jeg var mektig, dyktig og vakker, skriver stjernen.

Paret har allerede en datter fra før på seks år, Rumi, som også til stede.

– Min datter danset rundt oss og passet på meg og laget blomsterkranser til meg. Hun kom til og med ut med et fat med kaker til gjestene mine. En alltid så perfekt liten vertinne, skriver hun.

Les også:Leonardo DiCaprios dårlige hygiene kan ødelegge kjærlighetslivet

Fikk en datter

Videre forteller hun at sjokket ikke var selve fødselen, men at hennes nyfødte barn var en datter og ikke en sønn som hun selv hadde trodd.

– Først ble vi ganske sjokkerte over å se at det var ei jente, jeg var sikker på det skulle bli en gutt. Det øyeblikket var en vakker påminnelse om at vi ikke kan forutse noen ting, avslutter skuespillerinnen.

Les også:«Dawson's Creek»-stjernen ble pappa