PLmest
PLmest

Disse spillerne er mest populære i PL-manager

I underkant av 30.000 managere har registrert seg i vår PL-managerkonkurranse. Her er de mest populære valgene!

På lørdag starter endelig Premier League igjen. Og hva er vel bedre enn å øke nerven rundt verdens beste fotball?

Registrer ditt Premier League-manager her!

Vi har gjort det enklere for deg med å publisere listen over de mest populære managervalgene så langt! Her er oversikten, lagdel for lagdel:

Keeper
På keeperplass er det ikke storlagenes keeper som vokter flest mål. Marton Fulop (West Bromwich) topper listen med 3478 valg, mens Wigan-keeper Michael Pollitt (2293) og Swansea-målvakt Michael Vorm (2235) tar de øvrige pallplassene. På fjerdeplass kommer Manchester Citys Joe Hart med 1335 lag, og nederlandske Tim Krul (Newcastle) med 1213.

LES OGSÅ: Spill PL-manager!

Forsvar
Det har vært mange spekulasjoner rundt Daniel Agger denne sommeren, men alt tyder på at han blir værende i Liverpool. Han er den mest populære forsvareren med 2846 utvelgelser. Southampton-stopper Nathaniel Clyne er på 2576 lag, mens City-kaptein Vincent Kompany er bauta i forsvaret på 2343 lag. Leighton Banes har vært linket til Manchester United i sommer, men er inntil videre Everton-back. Han er valgt av 2118 lag. Også en nordmann er representert på listen. Brede Hangeland nyter stor respekt i England og den norske landslagskapteinen er på 1931 forskjellige managerlag.

Midtbane
Det er tydelig at folk forventer en strålende sesong av Manchester Uniteds nysignering Shinji Kagawa. Den ferske United-spilleren er valgt flest ganger av alle i konkurransen med 4024 utvelgelser. På nummer to og tre finner vi også to ferskinger, nemlig Eden Hazard (2786) og Santiago Cazorla (2353). David Silva genererte mange poeng for managerne våre i fjor og har fått fornyet tillit på 1778 lag. Cheik Tiote inntar femteplassen med 1555.

Hvordan tror du Premier League-sesongen ender? Sett opp ditt tips her og vinn en Samsung TV!

Spiss
Sergio Agüero avgjorde gullkampen med sekunder igjen å spille i fjor og må bøtte inn mål kommende sesong om City skal klare å forsvare ligagullet. Han er valgt av 3562 managere. Wayne Rooney (3007) og Lukas Podolski (2877) følger like bak. Fernando Torres har hatt et fantastisk år med både EM-gull og seier i Champions League og har fått æren av å bli plukket ut 1748 ganger. Det var mange kontroverser rundt Luis Suarez i fjor, men managerne forventer at han kan gi mye poeng. Han er valgt 1500 ganger.

Trener
På sidelinjen er det mulig å plukke mange poeng og Newcastle-sjef Alan Pardew er valgt 1980 ganger. Danske Michael Laudrup debuterer som trener i Premier League-selskapet og har fått tillit av 1166 managere. Sir Alex Ferguson og Brendan Rodgers følger på plassene bak med henholvdsis 862 og 714 utvelgelser. På femteplass finner vi Southamptons manager Nigel Adkins, som er valgt 681 ganger.

Hvem har du troen på den kommende sesongen? Konkurrer mot venner, kolleger og familie!