Hulk (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Hulk (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Chelsea og City vil begge signere Hulk

...mens Mexicos OL-helt Oribe Peralta er høyaktuell for La Liga.

Følg transfersvinduet live i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Premier League:

Manchester United skal ha sikret seg signaturen til den chilenske spissen Angelo Henriquez (18) (Daily Mirror).

Sagaen rundt Robin van Persie fortsetter nok en dag. Nå skal den imidlertid nærme seg slutten, for Arsenal skal ha godtatt et bud på vel 220 millioner kroner fra Manchester United. Andre medier melder samtidig at Arsenal vil ha minst 250 millioner kroner for å selge. Nederlenderen har blitt koplet vekk fra Emirates i hele sommer (The Sun og Evening Standard).

Bolton-spiss David Ngog er aktuell for en overgang til Fulham (Bolton News).

Marouane Chamakh kan være aktuell for et utlån på et halvt år til Championship-klubben Blackburn (Lancashire Telegraph).

Både Chelsea og Manchester City ønsker å sikre seg Porto-stjernen Hulk. Brasilianeren uttalte tidligere denne uken at han ønsker å forlate klubben, og gjerne kommer til Premier League (Talksport).

Manchester City har allerede sikret seg unggutten Jack Rodwell. Nå ønsker de å hente inn trioen Scott Sinclair, Jack Butland og Nathan Redmond som ekstra forsterkninger før seriestart (Daily Mail).

Vurnon Anita er aktuell for Newcastle, men skal ha insistert på et møte med manager Alan Pardew før han bestemmer seg for å forlate Ajax (Newcastle Chronicle).

Lyon-sjef Jean-Michel Aulas sier han har avslått et bud fra Tottenham på klubbens franske keeper Hugo Lloris (The Sun).

QPR-spiss Jay Bothroyd er på vei til Sheffield Wednesday (The Sun).

Liverpool skal ha sendt administrerende direktør Ian Ayre til Spania for å sikre seg underskriftene til Barcelonas Cristian Tello og Real Madrids Nuri Sahin (Metro).

Everton skal være klare til å bruke noe av pengene de fikk for Jack Rodwell på Olympiakos-stjernen Kevin Mirallas (The Times).

Everton-manager David Moyes skal også være interessert i å sikre seg Blackpool-unggutten Matt Phillips (Liverpool Echo).

Celtic-stjernen Ki Sung-Yeung har vært koplet til både Arsenal og QPR i sommer. Nå sier QPR-eier Tony Fernandes at han neppe vil hente sørkoreaneren til klubben (London 24).

Chelsea-veteran Frank Lampard ønsker å snakke med klubben om en ny langtidskontrakt (Daily Express).

West Ham-eier David Sullivan innrømmer at klubben er villig til å ta en stor økonomisk risiko ved å hente Andy Carroll fra Liverpool (Daily Mirror).

Chelsea-stjernen Ashley Cole skal ha vært i det gavmilde hjørnet etter Community Shield-tapet for Manchester City i helgen. Den engelske landslagsspilleren skal nemlig ha gitt sin medalje til en ung City-fan etter kampen (Metro).

Les også: Ekspertene: – Manchester City vinner Premier League

Øvrig:

Oribe Peralta var brennhet for Mexico i London-OL og scoret de to målene som sikret finaleseieren over Brasil. Peralta har følgelig blitt koplet til en overgang til en europeisk storklubb i etterkant. Nå skal spanske Deportivo La Coruña stå klar med et tilbud til Santos Laguna-spissen (Nuevofutbol).

Barcelonas visepresident Josep Maria Bartomeu flydde til London tirsdag for å forhandle med Arsenal om midtbanestjernen Alex Song (The Independent).

Real Madrid skal ha lagt 250 millioner kroner på bordet for å sikre seg Tottenham-stjernen Luka Modric. Spanjolene skal ha uttalt at dette er det er maks av hva de er villig til å tilby (Daily Star).

Real Madrid har samtidig Fulhams Moussa Dembele i kikkerten. 25-åringen bekrefter at agenten hans har blitt kontaktet av den spanske storklubben (The Guardian).

Kaka har blitt koplet tilbake til AC Milan, men ifølge den respekterte italienske fotballagenten Ernesto Bronzetti er det «0.001 prosent sjanse for at det vil skje» (Sky Sport Italia).

Filippo Inzaghi la opp i sommer, men gamleklubben AC Milan ønsker seg veteranen som trener i klubben og mener han kan overta sjefsstolen innen tre år (Goal).

Valencia har sikret seg spisstjernen Nelson Haedo Valdez fra russiske Rubin Kazan (Goal).

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene