OL HELT: Usain Bolt ble nylig historisk da han forsvarte både 100  og 200 meter gull i OL.  (Foto: TERRY SCHMITT, © TS)
OL HELT: Usain Bolt ble nylig historisk da han forsvarte både 100 og 200 meter gull i OL. (Foto: TERRY SCHMITT, © TS)

– Usain Bolt er gal og full av vrangforestillinger

Tidligere OL-vinner slakter sprinteren.

Sist uke skrev Usain Bolt historie da han ble den første utøveren som forsvarte både 100-meter og 200-meter i OL.

Etter årets sommerleker endret den jamaicanske sprinteren biografien på Twitter fra «Tidenes beste atlet» til «den mest naturlig begavede atleten verden har kjent».

Nå reagerer tidligere friidrettsutøver og OL-vinner, Bruce Jenner, på Bolt sine ytringer.

Les også:Tre OL-gull i boks for Bolt etter stafettsuksess

– Han er gal

Tidligere OL-helt og reality-stjerne Bruce Jenner (62) slakter Bolts (25) kommentarer om at han verdens beste og mest talentfulle atlet.

– Bolt er gal og må ha hatt vrangforestillinger da han kalte seg for verdens beste idrettsutøver, sier en tydelig misfornøyd Jenner i et intervju med nettstedet TMZ.

Bruce vant gullmedaljen for USA i OL i Montreal i 1976, og satte også verdensrekord i tikamp i 1975 og 1976. Selv mener at han at det skal flere kvaliteter til for å kunne bli kalt verdens beste atlet .

– Han kan ikke hoppe, han ikke kaste noe. Det er jo multitalenter som kan kalle seg for det. Han kan løpe, og er den beste sprinteren, presiserer Jenner som er stefaren til de berømte Kardashian-barna.

Les også:Bolt ut mot dopinganklager fra idrettslegende

– Jeg er en legende

Verdens raskeste mann skrev historie da han ble den første til å vinne dobbel sprintgull i OL. Jamaicaneren vant til sammen tre gull etter å ha løpt inn stafettgullet lørdag.

– Nå er jeg en legende. Jeg gjorde det jeg var kommet hit for å gjøre, og jeg er den aller største utøveren akkurat nå. Jeg er like stor som Michael Johnson. Han vant alt da jeg vokste opp. Nå gjør jeg det samme, sa Bolt til pressen i London.

Les også:Bolt til TV 2: – Ja, jeg er en legende