Thomas Seltzer1
Thomas Seltzer1

Thomas Seltzer: – Jeg ville valgt «Paradise Hotel»

Det eneste realityprogrammet artisten føler seg kvalifisert til.

Turboneger-general Thomas Seltzer (43) mest kjent som bassist i «Turboneger» og programleder for TV-programmet «Trygdekontoret». Etter en sommer på veien med rockebandet er Seltzer snart klar for den sjette sesongen av debattprogrammet «Trygdekontoret» på NRK. Drømmen var imidlertidlig å lage et realityprogram.

Jobbet i kulissene

I tillegg til å være bassist i Turboneger har Thomas Seltzer mange års erfaring i mediebransjen. Før han ble programleder for sitt eget debattprogram, jobbet han mange år bak i kulissene både for «Åpen post» og Anne Kat. Hærland sitt program på NRK.

I forbindelse med opprettelsen av kanalen NRK3 ble bassisten spurt om han ville være med å lage et nytt tv-program. Dette var oppstarten til suksessen til programmet «Trygdekontoret».

– Da NRK fikk beskjed om at de var nødt til å produsere egne serier til den nye satsingen NRK3, fikk jeg fikk spørsmål fra sjefen til humoravdelingen om jeg ville lage et tv-program, forteller Thomas Seltzer til «Ettermiddagen».

– Ja, jeg kan godt lage et reality program svarte jeg, sier Seltzer og forteller at det var oppstarten til suksessen på tv-skjermen.

– Så da var vi i gang med den krøkkete lille debattprogrammet som vi nå snart er i gang med sjette sesong av. Det ble jo da et debattprogram og ikke et realityprogram, sier han.

Turboneger-bassisten forteller også at han trives godt med programkonseptet.

Les også: Thomas Seltzer: – Forventet at halvparten ville kaste flasker på oss

Drikke og tafse

Selv om det ble et debattprogram i stedet for reality, har Turboneger-bassisten helt klare meninger om hvilke realityshow som hadde passet best for han.

– Hvis jeg skulle vært med i et realityprogram så tror jeg at jeg ville vært med på «Paradise Hotel». De eneste kvalifikasjonene du trenger i det programmet, er å drikke og tafse, sier artisten og legger til:

– Og jeg vil med hånda på hjerte si, at i løpet av mine 43 år på denne planeten har jeg lært meg akkurat de to tingene.

Thomas Seltzer fikk prisen for beste mannlige programleder under Gullruten 2012. Han fikk prisen for sin programlederjobb i «Trygdekontoret».

Les også: Tøft «narkooppgjør» mellom Hank von Helvete og Thomas Seltzer