Luka Modric, Kroatia (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)
Luka Modric, Kroatia (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)

Kroatias landslagssjef: - Modric signerer for Real Madrid

Igor Stimac er overbevist om at Kroatias største stjerne blir Real Madrid-spiller. Landslagssjefen er også kritisk til André Villas Boas, som ikke bruker midtbanespilleren i oppkjøringen.

Følg transfersvinduet live i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

Overgangsspekulasjonene rundt Luka Modric har svirret hele sommeren, men foreløpig har ikke noen overgang til Real Madrid materialisert seg.

Kroaten har streiket fra trening og var ikke med på Tottenhams USA-tur. Klubbens nye manager André Villas-Boas har bekreftet at midtbanespilleren er til salgs, men at han kun vil «selges for rett pris».

Les også: Villas-Boas bekrefter: – Tre klubber byr på Modric

Meningene om kroatens fremtid har vært mange, og nå slenger hans landslagssjef Igor Stimac seg på. Den tidligere Premier League-midtstopperen er nemlig sikker på at Modric havner i Spania til slutt.

- Han kommer til å ende opp med å signere for Real Madrid før vinduet lukker, sier den tidligere West Ham- og Derby-forsvareren ifølge det spanske nettstedet as.com.

Hvor tror du Modric ender opp når overgangsvinduet har stengt? Avgi din stemme til høyre og ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

Artikkelen fortsetter under bildet!

Igor Stimac, Kroatias landslagssjef. (Foto: Darko Bandic/Ap)
Igor Stimac, Kroatias landslagssjef. (Foto: Darko Bandic/Ap)

Modric har ikke spilt en eneste kamp for Tottenham denne sommeren, men er likevel i Kroatias tropp til privatlandskampen mot Sveits onsdag. Stimac er langt fra fornøyd med hvordan André Villas Boas har håndtert Modric-situasjonen. Han mener midtbanespilleren burde vært på banen i forsesongen.

- Jeg liker overhodet ikke situasjonen han er i, med tanke på at han ikke har spilt kamper i hele sommer, sier landslagssjefen.

Likevel får Modric altså tillit mot sveitserne, og så gjenstår det å se om han får kamper også på klubbnivå de neste ukene.

Luka Modric mot Brede Hangeland, i det som kan bli kroatens siste kamp for Tottenham (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Luka Modric mot Brede Hangeland, i det som kan bli kroatens siste kamp for Tottenham (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)