Carl Philip (Foto: Chris Jackson, © cj)
Carl Philip (Foto: Chris Jackson, © cj)

Sjalusi startet nattklubb-bråket

Bråket natt til lørdag i Cannes skal ha handlet om prins Carl Philips kjæreste.

Sveriges prins Carl Philip havnet i bråk natt til lørdag da han var ute med noen venner, samt kjæresten Sofia Hellqvist, i Cannes.

Mandag fikk prinsen krass kritikk fra Aftonbladets kommentator Lena Mellin, nå står tidligere kampsportstjerne Stéphane Reveillon (47) fram i Expressen for å fortelle sin versjon av salgsmålet på nattklubben Bâoli.

– Jeg hørte prinsen si «hva sier du om kjæresten min?», sier Reveillon.

Les også: Svensk kommentator slakter Carl Philip etter overfallet

Sofia Hellqvist (Foto: Henriksson, Janerik)
Sofia Hellqvist (Foto: Henriksson, Janerik)

– Flere personer skrek

Ingen andre enn de innblandede kan svare på hvorfor slagsmålet startet, men ifølge svenskehoffets informasjonssjef Bertil Ternert skal prinsen ha blitt angrepet av en person som gikk helt uprovosert fram og slo til ham.

Reveillon, som tidligere var en fremgangsrik kickbokser, har vært sjef for Bâoli i fire år. Tre dager etter hendelsen ønsker han å fortelle hva som egentlig skjedde natt til lørdag.

– Jeg sto ved utgangen når ca. fem personer gikk forbi. Plutselig hørte jeg flere personer som skrek. Det så ut som at det skulle bli trøbbel, sier han.

Handlet om prinsens kjæreste

Da sikkerhetssjefen kom fram hadde bråket gått fra verbale til fysiske angrep. Ifølge Reveillon handlet bråket om Carl Philips kjæreste Sofia Hellqvist og kommentarer som skulle vært sagt om henne.

– De hadde drukket og det virket som om de provoserte han fordi han hadde en veldig fin kjæreste.

– Jeg kan bare fortelle hva jeg så og hva jeg hørte. Det eneste jeg hørte tydelig var at prinsen sa «hva sier du om kjæresten min?»

Les også: Prins Carl Philip overfalt på bytur

Ville få han bort

Reveillon forteller videre at han ville få bort Carl Philip og at han tok tak i nakken hans for å stoppe bråket.

– Det var han som ble utsatt og jeg ville få han bort. Alle ville få han bort fra bråket. Vennene sa at han burde ignorere det og at det ikke var noe å bry seg om.

– Jeg angrer på at jeg ikke visste at han var Sveriges Prins. Da hadde vi selvsagt vært oppmerksom på at ingen bråkte med han, legger sikkerhetssjefen til.

Stemmer ikke

Svenskehoffets informasjonssjef Bertil Ternert tok kontakt med Carl Philip og vennene hans etter at Expressen informerte dem om sikkerhetssjefens historie. Prinsen skal ikke være kjent med Reveillons beskrivning.

– Historien som sikkerhetssjefen forteller stemmer ikke med selskapets og prinsens oppfatning. Vi har ikke avklart hvorfor denne personen angrep prinsen. Prinsen ble angrepet av en ukjent person. Det er det vi har å kommentere, sier Ternert.