nystr1 (Foto: Stella Pictures, Facebook)
nystr1 (Foto: Stella Pictures, Facebook)

Aqua-Lene og mannen går hardt ut mot ukeblad

– Det går over streken.

Tirsdag skriver ukebladet Her og Nå at en splitter naken Lene Nystrøm misbrukes på det groveste på Internett. Et pornonettsted har misbrukt bilder fra Varg Veum-filmen «Svarte får», hvor Lene kaster klærne sammen med Trond Espen Seim.

Lenes manager, Ole Johnsbråten, sier til ukebladet at de vil konfrontere med advokat hvorvidt de skal ta saken videre.

Les også: Aqua-Lene kaster klærne i magasin

Ut mot ukeblad

Dette er imidlertid ikke det eneste som skaper hodebry for Aqua om dagen.

På Lene Nystrøms offisielle Facebook-side, har ektemann og bandkollega Søren Rasted nå publisert et lengre innlegg hvor han går hardt ut mot det danske ukebladet Se og Hør.

– Kjære venner. Lene og jeg har tiårsjubileum i dag. Det er nemlig ti år siden Se og Hør startet deres «Aqua på røven – formuen vekk»-kampanje. Klart, vi har da brukt penger: Vi har huslån, noe de fleste har, men forhåpentligvis havner vi aldri «på røven», skriver han i innlegget.

Les også: Aqua-Lene: – Ungene er viktigst

– Over streken

– Vi snakker om at dere bruker seks-åtte sider på dette hvert år, og personlig synes jeg det er å gå over streken. Hvor mange år er det mulig å gå «på røven»? Det burde jo vokse ben ut av baken vår etter hvert: «En ny sammensetning av Homo sapiens funnet på de fire Aqua-medlemmene», der ALLE kan «gå på røven» etter ti års hard trening, skriver han videre.

Avslutningsvis ber Søren ukebladet og journalisten om et såkalt «røvfritt» år.

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få en kommentar fra Aqua tirsdag morgen.