Cavendish, Boasson Hagen, Sagan, Goss
Cavendish, Boasson Hagen, Sagan, Goss

Disse sykkelstjernene ser du live i Oslo i kveld

Mark Cavendish, Peter Sagan og Edvald Boasson Hagen stiller i TV 2-sendte Oslo Grand Prix.

Det norske showrittet Oslo Grand Prix er endelig tilbake på kalenderen etter et års pause.

Tirsdag kveld skal noen av verdens største sykkelstjerner kjøre gjennom Oslos gater. Anført av vår egen Edvald Boasson Hagen, stiller også Mark Cavendish og Peter Sagan til start.

Se Oslo Grand Prix direkte på TV 2 og TV 2 Sumo fra kl. 19.30!

Cavendish er regjerende verdensmester og vant tre etapper i sommerens Tour de France. Briten har hele 23 etappetriumfer siden 2008 i rittet.

Sagan er ikke like merittert, men kan fort bli det. For den slovaken har tatt sykkelverdenen med storm siden proffdebuten i 2010.

I en alder av bare 22 år vant han hele tre etapper i sin Tour-debut i år. I tillegg vant han den grønne poengtrøyen.

Les også: – Jeg vil ikke, jeg mener, jeg kan ikke, signere flere bryst nå

Matthew Goss er en annen profil det er verdt å merke seg. Australieren er blant verdens beste spurtere og klassikerryttere, og har flere store triumfer bak seg de siste sesongene. Goss vant én etappe i årets Giro d'Italia, men hans største triumf er nok fjorårets seier i Milano-Sanremo.

I tillegg til Boasson Hagen er også to av våre øvrige proffer, Gabriel Rasch og Vegard Stake Laengen, på plass. Alle de norske semiprofflagene er også representert, med Joker Merida og Østerhus-Ridley i spissen.

Dermed kan norske sykkelfans stifte nærmere bekjentskap med tre av våre største sykkeltalenter: Kristoffer Skjerping, Svein Erik Bystrøm og Vegard Breen.

Se hele startlisten her (ekstern lenke)!