simen wangberg signerte_h8ttuz5yahxl10jimevo5f2mz
simen wangberg signerte_h8ttuz5yahxl10jimevo5f2mz

Simen Wangberg klar for Brann

21-åringen blir Brann-spiller ut 2014-sesongen.

Simen Wangberg har skrevet under en to og et halvt års kontrakt med Brann. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Den 21-årige midtstopperen har spilt i Rosenborg, der han og debuterte i Tippeligaen som 17-åring.

Wangberg har også erfaring fra aldersbestemte landslag. Han har spilt på U17-landslaget og frem til U-21 der han spiller fast i dag.

– En spiller vi har sett en stund
Daglig leder i Brann er godt fornøyd med signeringen, og sier de har sett på spilleren lenge.

– Simen er en ung og fremadstormende midtstopper som i ung alder har fått mye erfaring både i Tippeligaen og internasjonalt med RBK og aldersbestemte landslag. Han er en spiller som vi har sett på en stund, og når det ble slik at Lars Grorud gikk til Fredrikstad ble det god timing for oss å hente Wangberg til Brann, sier Rolf-Magne Walstad til Brann.no.

Les også: Lars Grorud til Fredrikstad

RBKs sommerhandling gjorde det mulig
Rosenborg har i den siste tiden hentet Tore Reginiussen, Mix Diskerud og Tarik Elyounoussi. Skal vi tro Walstad var dette med på å gjøre Wangbergs overgang til Brann mulig.

– Som sagt er timingen for denne overgangen god, og med tanke på de store investeringene som Rosenborg har gjort den siste tiden ble det mulig å hente Wangberg til Brann på fornuftige betingelser. Ut over det er vi enige med RBK om ikke å kommentere betingelsene for overgangen, sier Walstad.

– Et kupp av Brann
Overgangen er også omtalt på Twitter. En av de som har kommet med sin lykkeønskning er tidligere lagkamerat Markus Henriksen.

– Ønsker SImen Wangberg lykke til i Brann. Et kupp av Brann, skriver han på sin profil.

Wangberg har i dag gjennomført den medisinske testen på Brann Stadion, og er dermed spilleklar når bergenserne møter Strømsgodset på søndag.