Charlotte Thorstvedt1
Charlotte Thorstvedt1

Charlotte Thorstvedt blir redaktør for eget magasin

Lanserer nytt musikkmagasin på nett.

Artist, TV-personlighet og DJ Charlotte Thorstvedt (26) bor for tiden i London hvor hun studerer sosialantropologi ved London School of Economics. Men ved siden av studiene er den musikkglade 26-åringen også aktuell med et nytt musikkmagasin på nett, hissig.no. Hun er både gudmor og redaktør for prosjektet.

Omfavner alt

I tillegg til å være redaktør vil Charlotte Thorstvedt også fungere som journalist og videoreporter for det nye musikknettstedet. Musikkmagasinet ønsker tilby musikkelskere det lille ekstra.

– Jeg ønsker å lage et musikkmagasin på nett hvor vi kun fokuserer på musikk. Har som mål å spre bra musukk til folket. Jeg har jo vært DJ og jeg elsker å dele mine musikkfunn med andre, sier Charlotte Thorstvedt til Sommertid og legger til:

– Ingen ting er for bredt eller for smalt for oss. Vi omfavner alt.

– Hissig.no skal rett og slett være der man kan gå for å oppdage ny musikk, der man kan lese intervjuer med band og artister. I tillegg har vi videointervjuer som skiller oss fra andre musikk nettsider i Norge.

Les også: Charlotte Thorstvedt platedebuterer

Lever og ånder for musikk

26-åringen har bred erfaring innenfor musikk og kan skilte med en imponerende musikalsk CV. I tillegg til å ha vært programleder på den norske versjonen av musikkonkurransen «X-Faktor» har den blide jenta fra Stavanger jobbet mange år på musikkanalen MTV. På MTV ledet hun MTV News, Spanking New, Sunday Supreme, Superstar Saturday og Euro Top 20. Euro Top 20 ble sendt over hele Europa.

– Jeg lever og ånder for musikk, jeg kan rett og slett ikke leve uten. Musikk er faktisk det som gir meg mest glede i livet, forteller den ferske redaktøren.

– Jeg har nok kanskje fått musikk litt under huden allerede som barn, bevist eller ubevist. Pappa hørte alltid mye på Ramones, The Clash og mange andre pønkerband. Så jeg begynte å like musikk i veldig tidlig alder, sier hun og legger til:

– Jeg har det nok rett og slett i blodet.

Les også: Thorstvedt: – Skjerp deg Henrik

Hissig.no er en webside som fokuserer på god musikk uavhengig av sjanger og uavhengig av hva som selger. I 2012 slapp Charlotte Thorstvedt sitt debutalbum, Salomé, som stort sett fikk kritikker midt på treet i pressen.