Rory McIlroy og Vijay Singh er på delt 1. plass før den siste dagen av PGA mesterskapet. (Foto: GETTY IMAGES/Afp)
Rory McIlroy og Vijay Singh er på delt 1. plass før den siste dagen av PGA mesterskapet. (Foto: GETTY IMAGES/Afp)

McIlroy og Singh i ledelse

Rory McIlroy og Vijay Singh var i delt ledelse da 3. runde i PGA-mesterskapet i golf ble avbrutt lørdag på grunn av dårlig vær.

Tiger Woods, som var i delt ledelse halvveis i turneringen, gikk tre slag over par på de sju hullene han spilte lørdag. Da spillet ble avbrutt for dagen, var 14 av de 20 første på resultatlista fortsatt ute på banen.

McIlroy fra Nord-Irland og Singh fra Fiji er begge seks slag under par totalt, og det gir dem plass øverst på resultatlista så langt.

Før himmelen ble mørk og et tordenvær rullet inn over banen på Kiawah Island, var forholdene gode. Det ble notert flere gode runder, til forskjell fra fredagens vindherjede runde som ga snittscore på rekordhøye 78.

Singh startet dagen i delt ledelse med Woods og svenske Carl Petterson, men han var den eneste som forbedret sin score. Han var to slag under for dagen da spillet ble stoppet, mens McIlroy var fire under. Singh og McIlroy rakk å spille henholdsvis sju og ni hull.

Woods har vunnet PGA-mesterskapet fire ganger. Han jakter på sin 15. majortittel, men den første siden 2008. Han hadde bogey på 4., 5. og 7. hull lørdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2