Joe Allen (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Joe Allen (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Rodgers: – Skulle tro Joe Allen var spansk

Liverpools manager var villig til å betale mer enn 140 millioner kr for Swansea-juvelen. Nå fortsetter spillerjakten på Anfield.

I går kveld signerte Joe Allen for Liverpool etter flere uker med spekulasjon. Manager Brendan Rodgers innrømmer at jakten på nysigneringer har vært tøff, men en uke før Premier League sparkes i gang håper han å fortsette handlingen. Han sier også at han kunne betalt mer enn 140 millioner kroner for 22-åringen.

– Når du ser han spille skulle man tro han var spansk. Jeg kunne betalt flere millioner for denne gutten, sier Rodgers til Mirror.

Jakten fortsetter
Rodgers har bare erfaring i eliten som Swansea-trener, noe som ikke kan sammenlignes med de kravene som stilles i en storklubb som Liverpool. Klubben har i sommer prøvd seg på blant annet Theo Walcott og Clint Dempsey, men så langt ikke fått napp.

– I store klubber er slikt veldig kompleks. Hver gang Liverpool viser interesse for en spiller skrus prisen automatisk opp. Det er helt utrolig, sier Rodgers.

Han innrømmer at sommerens overgangsvindu har gått tregt.

– Det har vært frustrerende, inkludert for meg selv, at de spillerne vi har ønsket oss ikke har kommet inn kjappere. Men jakten vår fortsetter, sier han.

Rodgers sier til The Guardian at han kan forhåpentligvis kan posere med noen nye spillere før overgangsvinduet stenger ved slutten av måneden.

– Forhåpentligvis klarer vi fra nå av og frem til slutten av august å signere noen nye spillere som kan hjelpe de spillerne som allerede er her. Jeg vil ikke si eksakt hvor mange jeg ønsker, sier Rodgers hemmelighetsfull.

LES OGSÅ: Tatoveringen som «binder» Agger til Liverpool

LES OGSÅ: Liverpool-eier åpner for sponsornavn på Anfield

– Verdensklasse
Men Rodgers skryter av de spillerne som allerede er i stallen.

– Bevegelsene til Suarez er i verdensklasse. Han har kommet tilbake til oss og sett svært bra ut på trening. Han er en spillertype jeg elsker, skryter Rodgers.

Han har tro på at Suarez - som denne uken forlenget kontrakten med rødtrøyene - kan utvikle et godt samspill med Fabio Borini og Steven Gerrard.

– Kombinasjonene mellom de tre har vært strålende, sier Rodgers.

Andy Carroll har også blitt linket bort fra Merseyside. Både Newcastle og West Ham har vært nevnt som aktuelle destinasjoner for spissen som ikke har klart å forsvare rekordsummen Liverpool brukte for halvannet år siden.

– Jeg sa da jeg kom hit at målet var å starte byggingen av en konkurransedyktig stall.

Nuri Sahin har slitt med spilletid under José Mourinho i Real Madrid. Han har stadig oftere i det siste blitt nevnt som en Liverpool-forsterkning. Også Adam Johnson er en aktuell kandidat.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene

Om en uke er ventetiden endelig over. Hvem tror du Liverpool signerer før det hele sparkes i gang? Ta debatten i kommentarfeltet under!