BRØT SAMMEN: Rihanna brast sammen i gråt under et intervju med Oprah.  (Foto: BESTIMAGE)
BRØT SAMMEN: Rihanna brast sammen i gråt under et intervju med Oprah. (Foto: BESTIMAGE)

Superstjernen bryter sammen i gråt under Oprah-intervju

Rihanna om voldsepisoden: – Jeg var fylt av hat.

Sjokkerte fans reagerte da bilder av en forslått Rihanna gikk verden rundt i 2009. Hennes daværende kjæreste Chris Brown (23) gikk til angrep på sangerinnen samme kvelden de begge skulle opptre på Grammy-utdelingen.

I et kommende intervju med talkshowdronningen Oprah, bryter 24-åringen sammen i gråt når hun gjenopplever den vonde tiden.

Les også:Brown ber Rihanna om unnskyldning

Mistet bestevennen

I et promoklipp fra et intervju med TV-dronningen Oprah Winfrey er det en åpenhjertig Rihanna som gjenopplever den vanskelige tiden etter voldsepisoden for tre år siden.

– Det var så flaut. Jeg mistet bestevennen min. Jeg var fylt av hat, jeg bar absolutt nag. Jeg var mørk, innrømmer «We found love»-sangerinnen mens hun tørker tårene.

Oprah røper at hun ble overrasket over Rihannas personlighet og karakter etter intervjuet.

– Jeg trodde hun var en sånn «bad ass»- rockestjerne, men det er langt fra sannheten. Hun er tankefull, emosjonell og veldig sårbar. Hun dytter grenser ofte, men det er en grunn til det, forteller Oprah.

Les også: Rihanna må vitne mot Brown

Frigjørende

I 2009 ble Chris Brown dømt til et halvt års samfunnsstraff, samt prøvetid på fem år. I april fortalte Rihanna motebladet Elle at hun etterhvert følte seg frigjort.

riri
riri

– Jeg tenkte bare: «Faen». De vet mer om meg enn jeg ønsker. Det er flaut. Men det var min åpning – det var min frigjøring. Mitt øyeblikk til å gi jernet. Jeg ville at folk skulle vite hvem jeg er. Hva de måtte synes, bra som dårlig, så vil jeg bare at de skal vite sannheten.

Les også:– Flaut at alle visste om det