Michael Barrantes mot APOEL (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)
Michael Barrantes mot APOEL (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)
LekeBrasse
LekeBrasse
MålAdorno
MålAdorno
LekeStang
LekeStang

Rekdal: – Uheldige som taper i kveld

Aalesund åpnet med et stolpeskudd etter fire minutter, og hadde mange sjanser til å score de nødvendige målene. Men det var APOEL som scoret kampens eneste mål, og gikk dermed videre til Europaligaens playoff-runde.

Aalesund-APOEL Nicosia 0-1, 1-3 sammenlagt

Kjetil Rekdals menn fra Aalesund hadde et håp om å ta seg videre fra den tredje kvalifiseringsrunden til Europaligaen etter et 2-1-resultat på bortebane.

Men det var en tydelig mangel på kompetente spisser som felte Aalesund i kveld. Sjansene til å ta ledelsen var absolutt tilstede, men det var APOEL som tok ledelsen etter 35 minutter.

Kjetil Rekdal mener de to kampene var to vidt forskjellige kamper, og at Aalesund kunne tatt seg videre med litt mer hell.

– I Kypros var vi heldige som bare tapte 2-1, men i dag er vi uheldige som ikke klarer minst uavgjort, sier Rekdal til TV 2 Sporten.

TV 2 Play: Se intervjuet med Kjetil Rekdal her

Aalesund startet friskt: Etter fire minutter fikk Aalesund en gigantsjanse. Tremaine Stewart fikk ballen i feltet etter en dødball og klinte til. Ballen gikk i stolpen, og Aalesund var bare centimetere unna å ta ledelsen.

Etter 35 minutter skjedde det Aalesund trengte minst: Aldo Adorno kom seg fri i feltet og fikk skutt mot mål. Grytebust fikk ikke avverget, og APOEL utvidet sammenlagtledelsen sin til 3-1.

Dette var også resultatet til pause.

2. omgang startet med et Aalesund-press de ikke klarte å omsette i mål.

Etter 81 minutter fikk Leke James muligheten, og forsøkte seg på et brassespark. Men i motsetning til i Tirana-kampen, hvor ballen gikk inn, gikk dette forsøket over mål.

Les også: Rekdal om Solskjærs lår: – Det verste jeg har sett

Etter mange sjanser og ingen uttelling, ble Aalesund slått ut av Europaligaens tredje kvalifiseringsrunde.

Se sammendraget av kampen i videovinduet øverst.