Seier og frieri for Yacoubou

For basketballspilleren Isabelle Yacoubou ble tirsdag den største OL-dagen, uansett hva som måtte følge. Først hjalp hun Frankrike til semifinale, så fridde kjæresten.

Det skjedde i all offentlighet foran tusenvis av tilskuere, og kom fullstendig overraskende. Da spillerne var på vei av banen, holdt han opp et plakat med spørsmålet «Isa Yacoubou, vil du gifte deg med meg?»

Lagvenninner oppdaget plakaten først og pekte opp på tribunen. Yacoubou selv ble helt skjelven og måtte støttes. Så kom gledestårene.

– Jeg sa «ja, ja, ja og ja!» Jeg kan ikke forestille meg en vakrere måte eller en bedre anledning til å fri, sa Yacoubou til nettstedet Sport365.

Da kjæresten fridde, hadde 190 centimeter lange Yacoubou med ni poeng hjulpet Frankrike til kvartfinaleseier med 71-68 mot Tsjekkia. Dermed ble det dobbelt lykke for basketballspilleren som kan komme hjem med både medalje og ring.

Hun er ikke den eneste utøver som har fått et frieri i London. «Sjetteplass og frieri fra kjæresten. Storartet dag», tvitret den britiske stavhopperen Holly Bleasdale etter sin OL-finale. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2