visningsliste stjålet (Foto: Faksimile Finn.no/DNB)
visningsliste stjålet (Foto: Faksimile Finn.no/DNB)

Stjeler visningslista for å slippe konkurranse

Megleren: – Jeg tenkte «what the fuck?».

Konkurransen om rekkehus er beinhard i hovedstaden, og nå tyr boligkjøperne til nye triks for å prøve å fjerne konkurrentene sine.

Forrige søndag var det visning på et rekkehus i bydelen Stovner, og omtrent 30 mennesker var innom. Plutselig oppdaga megleren at visningslista var borte.

– Jeg tenkte «what the fuck?», sier Kent Salte, eiendomsmegler i DNB Eiendom.

Les også: Ikke gå i samme boligfelle som Marteline og Gerd Marit

Tenkte at noen skulle kuppe boligen

Han har hørt om lignende før, men aldri opplevd det selv.

– Jeg ble litt tatt på senga. Jeg tenkte at her er det noen som skal kuppe boligen slik at ingen andre får lagt inn bud, sier Salte til TV 2 hjelper deg.

Megleren måtte forandre overskriften på Finn-annonsen, slik at de flest mulig kunne få med seg at han ikke hadde mulighet til å ringe dem.

– De fleste tok kontakt samme dag eller dagen etter. Selger ble litt satt ut da jeg fortalte hva som hadde skjedd, sier Salte.

Les også: Linn pusset opp og flyttet inn – ble kastet ut

Solgt til 375.000 kroner over takst

Den frekke visningsliste-tyven fikk ikke rydda all konkurranse av veien. Boligmarkedet er brennhett om dagen, og rekkehuset ble solgt på mandag til 375.000 kroner over takst etter en heftig budrunde.

– Selger var kjempefornøyd, så det gikk heldigvis bra. Jeg har hørt om folk som tar med seg stokkmaur på visning for å skremme vekk konkurrenter, men dette med å stjele visningslista var nytt for meg, sier Kent Salte til TV 2 hjelper deg.

Trenger du vår hjelp? Send en mail til hjelperdeg@tv2.no

Følg oss på Facebook og Twitter