Aggertattoo (Foto: Getty Images)
Aggertattoo (Foto: Getty Images)

Tatoveringen som «binder» Agger til Liverpool

Den heftig tatoverte dansken dukket opp på trening denne uken med ny kroppskunst som får fansen til å juble.

Daniel Agger har vært linket til Manchester City de siste ukene, men nå har midtstopperen tatt blekk i bruk for å vise troskap til Liverpool.

På treningsfeltet denne uken er dansken avbildet med en ny tatovering. På fire fingre på høyrehånden har Agger nå tatovert bokstavene «YNWA» - forkortelsen for den legendariske Liverpool-hymnen «You’ll Never Walk Alone».

– Pent! Vi liker folk som viser at de har hjertet på rett sted, sier formann i Liverpools skandinaviske supporterklubb, Pål Christian Møller, til tv2.no.

Agger selv har mistet tallet på hvor mange tatoveringer han har på kroppen. Begge armene og hele ryggtavlen er fulle av blekk. Midt på ryggen har Agger tatovert en viking på en gravgård.

Dansken har også foreviget søsteren og brorens navn på venstre side av brystet samt et slags kjede rundt halsen.

Tatoverer selv
27-åringen har selv god erfaring med nålen og skal ha tilbudt lagkameratene å tatovere dem, mens broren eier sin egen sjappe i Danmark.

Om Liverpool-fansen kan tolke den ferske kroppskunsten som at Agger ikke har planer om å spille for noen annen klubb, er supportersjef Møller usikker på.

– Agger er en spiller fansen setter stor pris på, og som vi gjerne vil ha med videre, men samtidig er det slik i dag at alle har en pris. Uansett er tatoveringen en veldig fin gest til supporterne og klubben, sier Møller.

Artikkelen fortsetter under bildet!

aggertatt
aggertatt

– Vil han miste noe av statusen dersom han ender i Manchester City?

– Liverpool-fansen har alltid vært glade i folk som jobber hardt. De lokale spillerne har høyest stjerne, men like bak der kommer folk som Dirk Kuyt, Sami Hyypiä og Agger. Jeg tror ikke supporterne vil vende seg mot ham uansett.

Dyr stopper
Engelsk presse skriver torsdag at Brendan Rodgers melder at City må betale «latterlig mye penger» for å hente Agger fra Anfield. Roberto Mancini skal allerede ha lagt inn bud på spilleren som har to år igjen av kontrakten.

Det har vært spekulert i om Liverpool ville kreve rundt 22 millioner pund for stopperen, det samme som City betalte for Joleon Lescott, men Daily Mail skriver nå at Liverpool ønsker ytterligere åtte millioner pund.

– Jeg vil ikke miste mine beste spillere og Daniel er en av de beste stopperne i Europa. Det har vært kontakt med City, men summene er ikke i nærheten av hva spilleren er verdt, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Noe av grunnen til den høye prisen er ifølge Jyllands-Posten at Brøndby har krav på 15 prosent av en eventuell overgangssum minus de fem millioner pundene klubben fikk da de solgte Agger i 2006.