farmen (Foto: Stella Pictures)
farmen (Foto: Stella Pictures)

Klar som deltaker i «Farmen»

Lene Alexandras gode venn og stylist blir TV-kjendis.

Jon Lundemoen er en av de 14 deltakerne som skal være med på årets «Farmen»-sesong. Innspillingen starter torsdag, og «Farmen» sendes i høst på TV 2 for åttende gang.

Lundemoen har tidligere vært i rampelyset, blant annet som Lene Alexandras gode venn og stylist.

– Innerste krets

De to har kjent hverandre i flere år, og er ofte å se sammen på catwalken.

– Jeg ble kjent med Lene da jeg jobbet i Jan Thomas Studio, og vi fant tonen veldig raskt. Siden den perioden, har vi både dratt på turer, jobbet, og hatt mange fine sosiale stunder sammen, har Jon Lundemoen tidligere uttalt til TV2.no.

For Lene Alexandra Øien er stylisten en svært spesiell person i hennes liv.

– Jeg er en åpen person, men det er ikke mange jeg slipper helt innpå meg. Jon er en person jeg er veldig glad i og en jeg føler jeg kan stole på. Han er en av de i min innerste krets. Det jeg liker så godt med ham, er at han er et fantastisk varmt menneske som bryr seg om alle rundt seg. Han er alltid positiv og han gjør meg rolig. Han jobber hardt og fortjener og lykkes, har hun sagt til TV 2.

– Kommer til å undervurdere meg

Jon Lundemoen er 28 år, kommer fra Haugesund, og jobber til daglig som stylist. Han tror folk kan komme til å undervurdere ham i «Farmen».

– Jeg er faktisk hestefaglært, så jeg har en del kunnskap om dyr. Jeg tror folk kommer til å undervurdere meg ettersom jeg ikke ser ut som en typisk bonde, men det er jo bare en fordel, sier han til VG torsdag.

Les mer: Hårfargen satte vennskapet til Lene Alexandra på prøve

– God gjeng

Forrige sesong var det Tommy Rodahl som stakk av med hytte og bil.

Dette er åttende sesong av TV-serien, og Gaute Grøtta Grav er programleder også i år.

– Vi har en veldig god gjeng med deltakere i år. En morsom blanding av unge, single jenter og arbeidsomme, flinke karer. Noen av gutta er konservative med tanke på verdier og levesett, mens flere av jentene er svært moderne i de samme spørsmålene, sier Gaute Grøtta Grav til TV2.no.

Bli bedre kjent med alle deltakerne her.