Nordmennene på benken da FCK slo ut Brugge

Det ble dramatisk da FC København gikk videre i mesterligakvalifiseringen onsdag. Fem minutter på overtid sørget César Santin for 3-2-seier mot Brugge.

Tom Høgli var ubenyttet reserve hos belgierne, mens Mostafa Abdellaoue var det samme for FCK. Christian Grindheim fikk fem minutter som innbytter for danskene.

Første kamp hadde endt 0-0. Brugge fikk ett mål tvilsomt annullert på stillingen 2-2. Hjemme på Jan Breydelstadion sendte keeper Vladan Kujovic fram på en corner langt ut i overtiden, men ballen havnet hos Santin som uforstyrret kunne drible fram og score i det tomme målet.

Det var verken flott spill er fordums styrke som sikret FCK avansement til den 4. og siste kvalifiseringsrunden i mesterligaen. De hadde tur og vilje, samt en linjedommer som på overtid mente at en av Brugges spillere sto offside da han satte inn 3-2.

Jordi ga Brugge ledelsen etter 24 minutter, men Nicolai Jørgensen utlignet etter 61 minutter. Vadis Odidja sendte Brugge foran igjen etter 66 minutter, mens tidligere Start-profil Christian Bolaños utlignet til 2-2 etter 78 minutter. Vinnermålet fra Santin kom fem minutter på overtid. (©NTB)