Yarrah Boko_MG_4012
Yarrah Boko_MG_4012

Kanonomgang i V65

Kanonomgang på landets hovedbane.

BJERKE:

V65-1: 11 Bjønnum Odin var veldig positiv etter pause i V75 på Biri 28/7. Ble med i angrep i nest siste sving fra syvende utvendig, gikk på i fjerdespor 350 fra mål og avsluttet godt til tredje bak Trineline og Tuxi Titan. Er meget rask, og med en strykning er det bare ti hester i feltet. Kan fort spurte ned alt og alle til slutt – 11% er godt betalt! 8 Skogbryn Svarten avsluttet godt på Kala, og hadde vunnet uten galopp ut av nest siste sving. Står vanskelig til, men er på gang og på lave 3% må han vurderes av de som garderer litt.

V65-2: Et lite, men fint felt uten noen særlig svake punkter. 2 Gardens Fairytale haket seg på selveste Support Justice i angrep sist. Kunne selvsagt ikke følge denne til mål, men fullførte bra som solid toer. Har feilet mye på volte tidligere, men taklet hvertfall starten i sitt siste volteløp 5/6 – da kom galoppen i angrep i andre sving. Virker noe mer stabil nå – det er lov å håpe på feilfritt løp. Er i så fall klart god nok til å vinne – spilles på fine 9%. 4 Shoguns King (5%) holdt farten til tredje bak Flying Photo og Thai Broadway i sin siste start; Tamin Sandy’s æresløp 16/6. Står 20m bedre inne kontra gode 7 Amir B (12%), og viste fin stigning før pausen. Åpnet veldig godt fra annen rekke i debuten, og kan stikke til tet – liten luring. Favoritten 5 Megamuscle har vært bra i temmelig enkle selskap. Vant klart, men ble kjørt til mål sist. Debuterer dessuten på volte. Kan selvsagt vinne igjen – blir kanskje bukket billig til tet? – men forsvarer ikke 58% av spillet.

V65-3 kan bli en fartsfest, med startspesialistene 1 ATM Champion og 2 Giant Profiti i de innerste sporene, med den tetjagende favoritten 4 View Love utenfra. 10 American Sine (12%) er en av de som trekker fordel av eventuelt hardkjør. Har mer enn nok kapasitet til å vinne et slikt løp, og er på gang. 9 Sniper B er feltets mest underspilte på 2%. I fin form med et spennende spor. Ikke like god som American Sine nest sist, men har fordel av sprint. Godkjent på Biri sist etter litt ugunstig reise. 5 Honest Harry smøg med til annen, og var foran Sniper B i samme løp – også han fordel av sprint. Toer bak Reven N Seven i siste sprint/sulky-løp. Mulig skrell på 3%.

V65-4: Et halvskummelt løp der det kan komme en overraskelse. Kapable 8 Lady’s Legacy skuffet stort nest sist, men viste fremgang sist. Havnet noen lengder bak feltet etter å ha galoppert i lederryggen mot andre sving, men reparerte fint. Dypingene 10 The Face (2%, feilet vekk topplass bak Ulixes sist), 12 Fluberginden (2%, positiv sist etter å tapt terreng før start) og 3 Taifon Factor (1%, sjenert til grov galopp sist, holder formen) er aktuelle skrellbud.

V65-5: 1 Gomnes Dona (47%) har imponert, og er best – med 7 Snonsøy Elda (15%) som den med kapasitet til å kunne true om alt fungerer optimalt. Dersom de gode favorittene skulle forsvinne i galopp, skal man være obs på at 4 Trø Loma (2%) og 8 Eldvinni (3%) begge var positive i hardt V75-lag på Sørlandet sist. Særlig førstnevnte er skikkelig på gang.

V65-6: 3 Mysterious (27%) fortjener en seier etter mye uflaks! Endte uplassert i Forus Open, men fulgte en så god hest som I’m The Answer US i sporene rundt siste sving og til mål. Måtte bakke i tredjespor i løpet 8 Crown’s Banker (22%) vant fra tet 15/7 – ble sittende stengt til slutt. Diskvalifisert fra annenplass og tid rundt 1.12,5/1640a etter store deler i dødens i Sverige sist. Ikke sikkert han klarer teten, men herfra forventer vi Mysterious i seierskampen uansett. 11 Kejser KD er luringen om favoritten svikter. Trøtnet selvsagt fra dødens i Forus Open, og satt fast for lenge på Jarlsberg 15/7 etter at kusken utrolig nok valgte ryggen til Strong Knight i stedet for innersporets Crown’s Banker fra start! Underspilt på 6% tross dårlig spor.

---