Cecilia Watnan, Jakten på kjærligheten, frier (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
Cecilia Watnan, Jakten på kjærligheten, frier (Foto: Rolf Ørjan Høgset)

Cecilia (21) i «Jakten på kjærligheten»: – Jeg har blitt betatt allerede

Kjærlighetsjakten er i gang og det har allerede oppstått varme følelser.

Mandag 27. august går «Jakten på kjærligheten» i gang med sin niende sesong på TV 2, og nok en gang er det fire spente bønder som drømmer om forelskelse og et gryende kjærlighetsforhold.

Les også: Bli kjent med årets «Jakten»-bønder

Hvilke fire bønder vi kommer til å følge i årets jakt blir først offentlig når «Jakten på kjærligheten» har premiere på TV 2 senere i høst, men allerede nå er innspillingen i gang og nylig var de fire bøndene samlet på Norefjell for å treffe frierne for aller første gang.

– Det var et flott møte

En av de mange frierne er Cecilia Watnan (21) fra Røyken. Hun hadde i utgangspunktet aldri trodd at hun var en person som skulle sende inn brev og å date på TV.

Cecilia Watnan, brødtekstbilde, Jakten
Cecilia Watnan, brødtekstbilde, Jakten

– Nei, det var bare det at jeg fikk en god magefølelse da jeg så bonden. Jeg ble glad av å se presentasjonen. Han virket som en kjernekar, rett og slett, sier Cecilia til TV2.no etter at hun har truffet sin utvalgte bonde for aller første gang.

– Han svarte absolutt til forventningene, og mer enn det. Det var et veldig flott møte, synes jeg. Vi fikk pratet mye og vi har felles interesser og vi ville bare prate mer egentlig. Nå er følelsen veldig god og det kribler i magen. Jeg har blitt litt betatt allerede, sier Cecilia som forteller at hun ikke vanligvis er en jente som faller fort for noen.

– Det at jeg ble betatt nå har noe med at han svarte til mine forventninger, og at han var sånn som jeg så han på TV.

Les også på «God kveld Norge»: «Jakten»-frier Veronica (27): – Skummelt at alt skal på TV

Les også: «Jakten»-Tor Magne avviser Facebook-friere

– Jeg glemte faktisk kameraene

Nervøsiteten foran en date er noe mange kan kjenne seg igjen i, men å date foran kamera er det ikke alle som tør å utsette seg for.

– Det er helt surrealistisk og det føles unaturlig, men hvis du klarer å bare se personen inn i øynene, hører på det han har å si, svarer på spørsmål og får i gang en prat, så glemmer man kameraene. I et øyeblikk der så tenkte jeg faktisk ikke på kameraene.

Tror folk blir overrasket

Cecilia tror mange hun kjenner kommer til å få seg en overraskelse når de nå ser at hun har sendt inn frierbrev i «Jakten på kjærligheten».

– Det blir artig å se hva slags reaksjoner jeg får. Heldigvis kjenner jeg at jeg er meg selv foran kamera, sier hun og forteller at hun likevel gruer seg litt til å se seg selv på TV.

– Jeg må bare gjennom det for hans del. Det er slik jeg tenker, og da er det er verdt det.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bak f.v: Knut Bakstad, Tor Magne Egge, Odd Arild Svaland, Anna-Liisa Brantzeg Evensen. Foran f.v: Oddbjørn Andersen, Anders Ueland og programleder Marthe Sveberg (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)
Bak f.v: Knut Bakstad, Tor Magne Egge, Odd Arild Svaland, Anna-Liisa Brantzeg Evensen. Foran f.v: Oddbjørn Andersen, Anders Ueland og programleder Marthe Sveberg (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)

Bonden: – Damene ble enda bedre i virkeligheten

Bonden som Cecilia har vært på date med kan røpe at det er flere enn bare Cecilia som har imponert ham.

– Etter jeg fikk brevene hadde jeg lyst til å treffe damene med én gang. Nå som jeg har møtt dem har jeg fått et veldig godt inntrykk. Alt stemte i forhold til brevene! Det var faktisk noen som jeg ble mer positiv overfor etter å ha møtt dem. De ble enda bedre i virkeligheten! Det var moro. Jeg er spent og har en god følelse, sier han.

Hvem Cecilia jakter på og om det blir kjærlighet gjenstår å se når Jakten på kjærlighetens niende sesong starter på TV 2 denne høsten.

Tirsdag 21. august er det klart for TV 2s store høstlansering i Bergen, og alle høstens TV 2-programmer blir lansert. Følg med på TV2.no for intervjuer, bilder og morsomme videoklipp.