Ole Gunnar Solskjær (Foto: TV 2/)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: TV 2/)

Offensiv Solskjær: – Vi skal gå ut hardt

Molde-treneren vil gå rett i strupen på Basel i returoppgjøret i mesterligakvalifiseringen.

MOLDE (TV 2 Sporten): Moldes håp om avansement i kvalifiseringen til Mesterligaen fikk seg et solid skudd for baugen da det ble tap 0-1 hjemme mot Basel forrige uke.

Tirsdag var det avreise til returoppgjøret i Sveits, og det var en offensiv MFK-trener som møtte pressen på Årø.

– Det er ikke umulig, for vi har sjansen til å score mål. Vi skal gå ut hardt, og prøve og få det første målet vi, sier Ole Gunnar Solskjær.

Serieformen kan avgjøre
Han håper Basels famlende åpning på sesongen kan bidra til å bikke oppgjøret i Moldes favør.

Laget ble suverene seriemestere forrige sesong, men siden borteseieren mot bunnlaget Servette i serieåpningen i midten av juli, står Heiko Vogels mannskap med tre uavgjorte på like mange forsøk.

– Det blir tøft. Det er et godt fotballag vi møter. Men sesongen er ikke kommet skikkelig i gang for dem. I serien har de ikke vært like gode som de var i fjor. Vi håper at vi har en liten fordel der, i og med at vi har spilt flere viktige kamper, sier Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær scorer mot Basel i Mesterligaen, 2002 (Foto: WALTER BIERI/AP)
Ole Gunnar Solskjær scorer mot Basel i Mesterligaen, 2002 (Foto: WALTER BIERI/AP)

Demper forventningene
På intime St. Jakob-Park spiller Basel foran et kravstort publikum, som er blitt godt vant med å se favorittklubben i Mesterligaen de senere sesongene.

Det er derfor helt utvilsomt at Molde har alt å vinne, og Basel alt å tape, når lagene løper ut på gressmatta på Sveits' største fotballstadion onsdag.

Ole Gunnar Solskjær drar ikke til Basel med veldig store forhåpninger om å avansere til fjerde runde, men antyder at spillerne kanskje er litt mer optimistiske.

– Vi har ikke så store forventninger, og det forventningspresset har vi ikke, men spillerne har lyst til å gå videre, og de tror de kan gå videre, sier Molde-sjefen.

Se hele intervjuet med Ole Gunnar Solskjær i videovinduet øverst