David Beckham
David Beckham

VIFs nykommer om Beckham: – Han kan ikke være med oss ut

– De eneste gangene han kan være seg selv er sammen med familien eller i garderoben med oss.

Chad Barrett har spilt 18 måneder i LA Galaxy sammen med David Beckham og har selv fått se hvordan hverdagen er for superstjernen.

Vålerengas innleide spiss, som debuterte fra start borte mot Haugesund fredag, beskriver 37-åringen som «en bra mann og en god venn».

– Han har en liten vennekrets, men det må han ha. Han kan ikke være med oss ut å spise middag etter kampene for eksempel. Da blir det for mye mas for ham. Det er det negative ved å være Beckham, men det er mye positivt med det også, sier Barrett til tv2.no og smiler.

Amerikaneren, som bodde 100 meter fra stranden i Los Angeles før han flyttet til Oslo, forteller at Beckham er mest sammen med iren Robbie Keane og tidligere Manchester United-spiller Jovan Kirovski.

– Er han vanskelig å komme tett innpå?

– Nei, nei. De eneste gangene han kan være seg selv er sammen med familien eller i garderoben med oss. Der tuller han en del og er morsom. Ute på gata er det bare mas om autografer, bilder og liknende, sier Barrett.

– Han er først og fremst proff, veldig proff. Han kommer på trening, gjør det han skal og sørger for å være klar til neste kamp. Han misser ikke treninger eller kamper. Kroppen hans har fått mye juling, men han viser det aldri.

beck450
beck450

37 år gamle Beckham spilte hele kampen da LA Galaxy natt til mandag norsk tid tapte hele 4-0 borte mot Seattle Sounders. Denne sesongen har han scoret seks mål på 19 kamper.

– Å spille sammen med noen som har så enorm fotballforståelse hever nivået ditt. Hver gang han har ballen bare løper jeg. Han finner deg. Han kan legge ballen hvor han vil, beskriver Vålerenga-spissen.