Fredrikstad øyner nytt håp

Tarik Elyounoussi og debutant Nenad Sreckovic sørget for at Fredrikstad endelig tok en trepoenger i eliteserien med hvert sitt mål i 2-0-seieren mot Tromsø på hjemmebane.

Fredrikstad hadde tapt fire kamper på rad og var nærmest nødt til å vinne søndagens kamp. Hjemmelaget har vært aktivt etter at overgangsvinduet åpnet, og to av nykommerne markerte seg sterkt i sin debutkamp.

Først Nenad Sreckovic, som satte inn 1-0 allerede før kvarteret var spilt. Men debutanten må dele mye av æren med Tarik Elyounoussi, som lurte vekk Miika Koppinen før han serverte ballen på et sølvfat til sin nye lagkamerat.

I 2. omgang var det Haitam Aleesani som markerte seg fra sin venstreback. Pasningen fra dødlinjen ble enkelt styrt i mål av Elyounoussi fra en posisjon nær straffemerket.

Tromsø virket tunge og maktet ikke å skape noe særlig trykk i angrepsspillet. Nærmest scoring for «Gutan» var Ruben Yttergård Jenssen. Først med et skudd like utenfor like etter sidebytte, deretter et godt slått frispark som Fredrikstads keeper Jon Masalin med nød og neppe fikk slått utenfor, og til sist en avslutning fra fem meter fem minutter før slutt som bare han selv skjønner hvordan han misbrukte.

Fredrikstad tok en meget etterlengtet seier og fikk brått kontakt med Sandnes Ulf, som ligger på kvalifiseringsplassen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2