Nemanja Vidic til TV 2 (Foto: TV 2/)
Nemanja Vidic til TV 2 (Foto: TV 2/)
HER RYKER SESONGEN: Nemanja Vidic er ut resten av sesongen på grunn av kneskaden han pådro seg i duellen med Marco Streller. (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)
HER RYKER SESONGEN: Nemanja Vidic er ut resten av sesongen på grunn av kneskaden han pådro seg i duellen med Marco Streller. (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)

Vidic til TV 2 Sporten: - Med litt flaks vinner vi serien

Manchester Uniteds kaptein gjorde comeback mot Vålerenga, og har stor tro på neste sesong.

Se hele TV 2 Sportens intervju med Vidic i videovinduet øverst i saken!

For første gang på åtte måneder spilte Nemanja Vidic kamp for Manchester United, og serberen kom seg fint gjennom den timen han fikk på Ullevaal-matten. Serberen er klokkeklar på at årets Manchester United-mannskap er bedre enn det som i fjor var sekunder fra å bli ligamestere.

- Definitivt. For det første har de unge spillerne som slo gjennom i fjor mer erfaring nå. De blir bedre, de vet hva fansen og laget forventer av dem, så derfor tror jeg de er bedre i år. Med litt flaks tror jeg vi vinner serien igjen, sa Manchester United-kapteinen til TV 2 rett etter kampslutt.

Les også: Ble Vålerenga snytt for seier mot Manchester United her?

Gleder seg over å være tilbake
Vidic har ikke vært på banen siden han skadet kneet mot Basel 7.desember 2011, og midtstopperen viste tydelig glede over å nok en gang kunne snøre på seg fotballskoene i kampsammenheng.

- Jeg er glad. Åtte måneder er lenge uten fotball, og jeg har savnet det. Det tilhører åpenbart fortiden, og nå gleder jeg meg til å spille kamper og komme i form de neste ukene, sa forsvarskjempen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Nemanja Vidic mot Basel i desember 2011 (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)
Nemanja Vidic mot Basel i desember 2011 (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)

Manchester Uniteds nummer 15 var klar på at det var frustrerende å ikke kunne delta i sesonginnspurten, og at han hadde det vel så ille som supporterne på tribunen på Stadium of Light da Manchester City scoret sine to overtidsmål mot QPR i mai.

- Det å forlate Sunderlands bane uten troféet var tøft både for supporterne og meg som spiller, men ærlig talt tilhører det fortiden. Vi må prøve å glemme det, og forberede oss så godt vi kan til en ny sesong og prøve å vinne på ny. Jeg håper vi vil gjøre det bra, og nå har vi to-tre kamper til på å forberede oss på de viktige kampene som kommer. Den første er Everton borte, og det er alltid en tøff kamp. I dag fikk vi en god test, og forhåpentligvis blir vi bedre når det starter.

- Everton-kampen er to uker unna. Hvordan er din fysiske form?

- Jeg tror ikke noen av spillerne er i toppform. Vi har to uker på å forberede oss til Everton-kampen, og vi prikker aldri formen til den første kampen, men vi tar alltid nok poeng i de første kampene, og forhåpentligvis blir det på den måten også i år. Vi har en stor tropp, med noen nye spillere, og det blir tøft å komme med i førsteelleveren.

Klar for seriestart? Slik ser du Premier League på TV 2
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Tror du Manchester United blir ligamestere? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!