HAR FUNNET TONEN: Cara Delvingne og Harry Styles. (Foto: STELLA PICTURES)
HAR FUNNET TONEN: Cara Delvingne og Harry Styles. (Foto: STELLA PICTURES)

Boybandstjernen (18) sjokkerer med jevnaldrende date

Lå langflat etter langt eldre damer: Hva har skjedd med One Direction-pinupen Harry Styles?

Like barn leker best!

Han har knapt fylt 18: Men etter at boybandet One Direction slo gjennom med X Factor-suksess i Storbritannia i 2010 har Harry Styles vært beryktet for å ha et særdeles godt øye til langt ELDRE kvinner.

Tidligere har han datet cougars som den britiske TV-kjendisen Caroline Flack og den GIFTE radioprogramlederen Lucy Horobin – begge 32 år gamle.

GAMMEL FLAMME: Radioprogramleder Lucy Horobin (32). (Foto: STELLA PICTURES)
GAMMEL FLAMME: Radioprogramleder Lucy Horobin (32). (Foto: STELLA PICTURES)

Burberry-modell

Derfor vekker det voldsom oppsikt at han nå plutselig ser ut til å ha falt for en kvinne på sin egen alder. På tide, vil noen kanskje si.

Den heldige utkårede er den smellvakre Burberry-modellen Cara Delvigne (19). Lørdagskvelden tilbrakte de sammen på det som for tiden er britiske kjendisers favorittsted, OL-vip-nattklubben «Omega House» på West End i London. Dette er parets andre date, ifølge The Sun.

Og som seg hør og bør for en ekte gentleman, kjørte han henne hjem i sin splitter nye Range Rover, heller enn å invitere seg selv inn på (nesten) første date.

Familiefeide i vente?

Tidligere i sommer ble de observert på en nattklubb i den eksklusive London-bydelen Mayfair, og bekjente av paret avslører overfor The Sun at de skal ha tekstet hverandre heftig siden da.

– Det var mange som så dem gå fra stedet sammen, men det lot ikke til å bry dem overhodet. De var helt oppslukt av hverandre, sa et øyenvitne.

Det spørs likevel hvor populært det blir om 19 år gamle Cara tar med seg Harry hjem på familiemiddag. Hennes storesøster Poppy på 25 – og dermed mer i Styles' vante målgruppe – er nemlig også hjertestups forelsket:

– Jeg har lyst til å sitte på fanget hans! Jeg er betatt av ham, siterer The Sun henne på.

LES OGSÅ: Se kjendiskvinnenes hete sommerbilder