Bolt snublet til semifinalen

Usain Bolt snublet i starten, men vant sitt heat og tok seg lett til semifinalen på 100 meter i London lørdag. Han løp inn til 10,09 og kontrollerte feltet i mål.

– Jeg fikk et galt steg og snublet litt i starten. Det gjorde ikke så mye, men det var greit at det skjedde nå, sa en smilende Bolt etter at første runde var unnagjort.

Han fikk en veldig enkel vei til semifinalen, men han showet ikke like mye før start som vi er vant til å se ham. Det virker som om det er en mye mer fokusert og seriøs Bolt som stiller i London.

– Dette gikk som ventet. Jeg løp bra, men det er ingen overraskelse, for det har gått bra for meg på trening i det siste, sa den regjerende OL-mesteren både på 100 og 200 meter.

– Reaksjonen min var god i dag, så nå ser jeg bare fram til å løpe søndagens semifinale. Dette ser bra ut, slo Bolt fast.

– Jeg tok det lett i dag, og løpet var enkelt, men det var også planen, for jeg skulle ikke bruke mye krefter på denne første runden. Dette løpet var mest for å komme i gang, og jeg synes jeg løp bra og kom i gang på en god måte, sa Bolts landsmann Asafa Powell. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2