Neymar og Oscar. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Neymar og Oscar. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

OL og dansk fotball på kupongen lørdag

Stjernegalleriet til Brasil bør slå Honduras klart

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

87. Brasil - Honduras (0-1) H: 1,47 U: 3,85 B: 4,20

89. Esbjerg - FC København H: 3,55 U: 3,10 B: 1,75

Spillfrist: 17.55

Totalodds: 2,57

Få gratis kortleser her!

87. Brasil - Honduras (0-1) H: 1,47 U: 3,85 B: 4,20

OL. Fotball, menn. Kvartfinale. Brasil hadde som ventet få problemer med avansement fra gruppe C og vant alle sine tre kamper. De har gjort det sterkt i mesterskapene i forkant av OL med seier både i CONMEBOL U-20 og U-20 VM i fjor. En rekke av spillerne er allerede stjerner på seniornivå og de var sammen med Spania favoritt til mesterskapet i London. Honduras tok seg overraskende videre som toer i gruppe D, en gruppe der en av forhåndsfavorittene, Spania, feilet og Japan vant. Honduras sin eneste seier var over et skuffende spansk lag, mens de spilte uavgjort mot både Marokko og Japan. Selv om Honduras har et spennende lag på gang skal de normalt få stryk av Neymar, Lucas Moura, Oscar, Hulk & co. Klar H

Honduras er gitt 1-0 ledelse fra start. Brasil vant de to siste kampene i gruppespillet med klare siffer og kan fort gjenta den bragden i kvartfinalen. De har et fantastisk offensivt kollektiv der det er mulig å gjøre endringer underveis om noen ikke skulle ha dagen. Honduras kom seg gjennom gruppespillet mot Spania, men der var det mange spillere med tunge bein etter en lang sesong med klubb og landslag. Her tror vi de får det langt tøffere og konkurransedyktige 1,47 på en klar brasiliansk seier spilles.

89. Esbjerg - FC København H: 3,55 U: 3,10 B: 1,75

Dansk Superliga. Esbjerg gjorde oppholdet på nivå to kortest mulig, men har fått en tøff start på denne sesongen med ett poeng etter tre spilte. De åpnet med 2-3 tap hjemme for ordinære Silkeborg, spilte siden 0-0 borte mot AGF og tapte 1-2 hjemme for SønderjyskE sist. Det unge mannskapet er bortimot skadefritt, men startelleveren ser ut til å holde et snitt på under 24 år denne gang også. To av lagets mer rutinerte spillere, Demba-Nyrèn og Lucena er på vei tilbake fra skade, men starter trolig på benken. FCK kjemper i toppen etter 7 av 9 mulige poeng er sanket sålangt. De åpnet med en sterk 4-2 seier hjemme over Midtjylland, spilte siden 1-1 borte mot SønderjyskE, men slo AaB 3-0 hjemme sist. I CL-kvalifiseringen spilte de 0-0 hjemme mot Brugge onsdag og har fortsatt håp om å sikre avansement i returen til uka. FCK skal være av en helt annen klasse enn bunnlaget Esbjerg og 1,75 blir med på kupongen denne lørdagen.