HAMKAM: Jubler her etter scoring mor Ull/Kisa i forrige kamp. Blir det ny jubel mot Kongsvinger? (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
HAMKAM: Jubler her etter scoring mor Ull/Kisa i forrige kamp. Blir det ny jubel mot Kongsvinger? (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Forhåndsomtale 16. runde i Adeccoligaen

Ranheim første lag til å ta poeng fra Start på Sør-Arena? Fortsetter nedturen for Kisa og Glimt? Hvem vinner slaget om Hedmark?

Hvem vinner slaget om Hedmark?
Etter en flott periode med fire strake seire kom Kamma ned på jorden igjen da de røk 4–1 borte mot Sarpsborg 08 i forrige runde. Men kampen var jevnere enn det resultatet skulle tilsi, og det som skilte lagene var en meget god Hoås for vertene. KIL fikk et lite pusterom ned til nedrykksstreken da de fortjent slo Ull/Kisa 1–0 på Gjemselund sist.

Men det er for tidlig å friskmelde Tom Nordlies mannskap med en seier på rad, og vi husker vel alle hvordan det gikk da lagene møttes på Gjemselund tidligere i år da Kamma stakk av med alle poengene etter en overbevisende 3–0 seier.

HamKam har ingen skadeproblemer for tiden, og Vegard Skogheim kan velge fra en tilnærmet full tropp. Vi tror Skogheim velger å la de samme elleve få sjansen til å revansjere seg, siden prestasjonen ikke var så verst tross tap. Eneste mulighet til forandring vi ser er at Lie kommer inn som stopper og Bjerke skyves opp på midten eller Asani ut på benk.

Også hos KIL ser det meget lysere ut enn på lenge med hensyn til skader og karantener. Selv om det ble seier sist tror vi helt sikkert at både Hæstad og Fazlagic kommer inn på laget igjen på hver sin back etter karantener. Dette sender Melgalvis og Pireau ut på benken, hvis da ikke Melgalvis brukes som indreløper.

På topp tror vi de samme tre starter, men Solum nærmer seg formen etter sitt skadeavbrekk og pusher på bakfra. I tillegg blir det spennende å se om Nordlie sender Valderhaug utpå for å stå i mål etter å kun ha vært i klubben i noen dager. Blanco Lester er også en meget spennende nykomling, men vi tror det er for tidlig for den Sør-amerikanske spilleren å regne med en startplass.

Disse kampene er nesten helt umulig å spå utfallet i. I forhold til form og seneste prestasjoner burde man holde en knapp på Kamma, men KIL imponerte med et litt redusert mannskap sist. Kamma kommer uansett ikke til å spille slik de gjorde da de vant sist på Gjemselund, da laget lå meget lavt i banen og satset på kontringer.

Denne kampen blir mer åpen og mer sjanserik enn det oppgjøret. Vi tror de som lar seg minst prege av den spente stemningen og klarer å holde hodet kaldt vinner dette oppgjøret.

Kamp: HamKam–KIL Toppfotball

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Seier, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Rønningen

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Hogan–Jevne Hagen, Asani, Bjerke, Riise–Berg Hansen, Hagen, Dahle–Nedrebø, Gundersen, Lehne Olsen

Tre siste kamper bortelag: Tap, Uavgjort, Seier

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Dosso, Holmen Johansen, Solum

Antatt lagoppstilling bortelag:

Valderhaug–Hæstad, Førsund, Wigum, Fazlagic–Tiller Larsen/Melgalvis, Shindika, Aas, Myklebust, Tuelo Johansen, Moen

Grusomt viktig kamp for lagene rundt nedrykksstreken!
Bryne gikk på et forventet tap borte mot Start sist. Selv om de tok ledelsen tidlig i kampen var de i realiteten aldri nær ved å ta poeng i den kampen. Notodden tok en like forventet seier hjemme mot svake Alta, i en kamp de var nødt til å vinne for å holde kontakten med lagene over nedrykksstreken. Notodden var klart best og står nå med tre strake kamper uten tap, i motsetning til Bryne som har tapt sine to siste.

Som alltid er det en utfordring å sette opp laget til Bryne da det nesten alltid er spillere som er ute med skade eller som kaster inn håndkleet i siste liten. Vi er rimelig sikre på at Pozniak som er leid inn fra FK Haugesund går rett inn på stopperplass. Risholt som var ute med karantene sist går også ventelig rett inn i laget, og vi tror han denne gangen får spille på favorittposisjonen spiss.

Med seg på topp får han enten Larshus Larsen eller Herrem. Oppgjøret kommer for tidlig for Midtsian, dermed fortsetter Romslo som back. Ertzeid kan også rekke kampen, og er da aktuell både som stopper og som sentral midtbane. I løpet av inneværende uke har for øvrig spissen Kris Bright forlatt klubben, og fortsetter sin karriere i Finland.

Notodden presterte som sagt godt sist, og det blir spennende å se om det gjøres forandringer fra Brede Halvorsen i lagoppstillingen. Notodden har vel vært av de lagene som har byttet mest på laget til nå i årets Adeccoliga. Mest spenning knytter det seg til om Halvorsen setter inn gode Alsaker i laget igjen etter karantene for sitt andre røde kort denne sesongen.

Vi tror Halvorsen vurderer det slik at rutinen til Alsaker blir viktig i denne kampen, og dermed må Aksnes vike i midtbaneleddet. Men som sagt, det kommer alltid overraskelser i laguttaket til Notodden.

Med tap i denne kampen vil Bryne ligge på direkte nedrykksplass, noe som vil være en gedigen nedtur for den ambisiøse klubben fra Jæren. Og tap kan det fort bli hvis man ser på den begredelige hjemmestatistikken laget har, hvor man kan lese at Bryne er det tredje dårligste hjemmelaget i divisjonen.

Trøsten kan være at det dårligste bortelaget i Adeccoligaen står på den andre banehalvdelen. Notodden har kun tatt ett poeng på fremmed gress, og har sluppet inn hele 22 mål på sine bortekamper til nå. Vi tror det blir en helt åpen kamp hvor det scores mål i begge ender. Bryne vinner kampen hvis de viser bedre effektivitet enn de har gjort til nå på hjemmebane, hvor de stort sett har ligget foran i sjansestatistikken men tapt kampene.

Kamp: Bryne FK–Notodden FK

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Tap, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Midtsian, Møster, Nyborg, Ertzeid

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Kristiansen–Landro, Pozniak, Lode, Romslo–Fernandes, Stenersen, Stokkeland, Helle–Larshus Larsen/Herrem, Risholt

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Uavgjort, Seier

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Dahle, Bjerke, Shala

Antatt lagoppstilling bortelag:

Larsen–Sande, Lien, Jenssen, Jahr – Alsaker, Velta–Kleven, Amundsen, Granerud Holmen

Har Sarpsborg endelig kommet tilbake i flyten, eller klamrer Bærum seg til halmstrået?
Etter at Bærum plutselig vant to kamper på rad, har de nå to strake tap igjen. Dette har vært mot god motstand, Sandefjord og Ranheim, og laget har langt ifra vært noen kasteball i disse kampene. Sist borte mot Ranheim hadde de tre skudd i metallet, men tapte for et effektivt og godt hjemmelag.

Sarpsborg fikk endelig en opptur igjen da de slo HamKam hjemme sist, etter at de forut for denne kampen hadde spilt fem kamper uten en eneste seier. Sarpsborg presterte godt i nevnte kamp, men var ikke så overlegne som resultatet skulle tilsi.

Låneperioden for Aunan i Bærum er nå over, og spilleren er tilbake i Strømsgodset. Inn som erstatter har Scheel kommet, en spiller med masse tippeligaerfaring fra de to seneste sesongene i henholdsvis Sogndal og LSK. Vi tror Morten Tandberg velger å la ni av elleve spillere som tapte sist, få fornyet tillitt.

De to nye i laget er Scheel inn som stopper for Aunan, og Pellegrino eller Shaswari inn på topp for Llullaku.

Sarpsborg har en herlig utfordring med å velge hvem som skal starte denne kampen. Ikke bare har de en så å si skadefri tropp, men troppen er også forsterket med Brink med erfaring fra Allsvenskan og Tippeligaen. Vi tror Halvorsen lar Berge fortsette som stopper denne kampen, mye på grunn av at Jusufi leverte varene som back sist.

Ihugba står over med tre gule kort, noe som åpner veien for Jonvik inn som anker på midten. Dette gir oss en benk med Ødegaard, Roberts, Brink, Solberg, osv., snakk om dekning!

Bærum var lenge med i kampen da de tapte knepent på Sarpsborg stadion i det omvendte oppgjøret i vår, og skal heller ikke undervurderes i denne kampen. Men vi tror Sarpsborg nå har funnet seg selv igjen i den gamle formasjonen og rett og slett har et for godt lag til at bunnlaget tar mer enn maks ett poeng i denne kampen.

Sarpsborg kommer til å ha ballen mye og det resulterer som regel i en del dødballer, noe de kommer til å utnytte mot hjemmelaget som er meget svake i denne fasen av spillet. Eneste muligheten for hjemmepoeng slik vi ser det er sjansesløsing og manglende konsentrasjon/undervurdering fra Sarpsborg.

Kamp: Bærum SK–Sarpsborg 08

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Tap, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Finstad, Shaswari, Lundemo

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Hjulstad–Troupe, Aunan, Ruud Irgens, El-Masouri–Nervold, Cornell, Sandbu, Berg–Pellegrino/Shaswari, Aalbu

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Tap, Seier

Karantener bortelag: Ihugba

Nøkkelspillere usikre bortelag:

Antatt lagoppstilling bortelag:

Larsen–Jusufi, Berge, Heieren Hansen, Baigorri–Breive, Jonvik, Giæver, Elyounoussi, Wiig, Hoås

En av femten cupfinaler for Alta på Høddvoll mot formsterke Hødd!
Etter seks kamper på rad i serien uten tap, gikk det unge laget fra Ulsteinvik på et tap borte mot Sandefjord sist. Det var en jevn kamp mellom to lag i meget god form, og Hødd var ved flere anledninger nære på å komme i scoringsprotokollen og også å få med seg poeng med hjem.

Vi tror ikke tapet var et tegn på noen formsprekk, men kun et resultat at de tapte en jevn kamp mot et annet godt lag. Alta tapte som forventet borte mot bunnkollega Notodden sist, og prestasjonen i den kampen var mildt sagt begredelig. Laget har ikke vunnet en kamp på så langt man kan huske, og er nødt til å ha med seg poeng fra denne kampen.

Hødd har tilnærmet skadefri tropp og trener Nilsen har da en god del spillere å velge i. Vi tror mange av de samme som tapte sist får muligheten i denne kampen, men at det er mulighet for forandring i et par posisjoner. Torset er på gang igjen, og han og E. Heltne har begge lyst på plassen til unge Aursnes sentralt ved siden av Heltne Nilsen.

På topp er vel V. Heltne nærmest startplass, da på bekostning av Mork på venstrekanten. Både Lala og Karlsen lukter på spissplassen, men her tror vi Standal får fornyet tillit.

Alta sliter som vanlig med sine langtidsskadede spillere. Gledelig er det at Nome er tilbake fra suspensjon. Vi tror laget blir noe av det samme, men at Nome kommer inn fra start. Han tar eventuelt plassen fra Nilsson eller Solberg. Vi er usikre på om laget kommer i 4-5-1 eller 4-4-2 som sist. For øvrig kan det meldes om at Alta er meget aktive på overgangsmarkedet og kan signere så mye som fire spillere i dette overgangsvinduet hvis alt går etter planen.

Vi har stor tro på Hødd i dette oppgjøret og tror de vinner komfortabelt i denne kampen. Selv med tap sist viser laget god form, og hjemme i Ulsteinvik blir Alta rett og slett for svake. Men vi har nevnt det før, når ting ser som mørkest ut for laget fra Finnmark slår de ofte tilbake!

Kamp: Hødd IL–Alta IF

Tre siste kamper hjemmelag: Uavgjort, Seier, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Lid-Kleppe, Ahmed

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Nyland–Latifu, Klock, Moltu, Brandal–Aursnes/E. Heltne, Heltne Nilsen–Helland, Sandal, Heltne/Mork – Standal

Tre siste kamper bortelag: Tap, Uavgjort, Tap

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Gauseth, Ngom, Erlandsen, Rolandsen

Antatt lagoppstilling bortelag:

Jarosinski–Josefsen, Dujilo, Törnqvist, Nordbye–Nilsson, Reginiussen, Solberg/Nome, Thomassen -Nikolaisen, Ertsås

Fortsetter nedturen for Kisa?
Mjøndalen tok et sterkt poeng borte mot Glimt sist, en kamp hvor de ledet helt til det gjensto fire minutter. Laget er i meget god form for tiden og står nå med fem kamper på rad uten tap. Kisa på sin side tapte fortjent borte mot KIL sist, i en litt kjedelig og sjansefattig kamp. Etter en strålende start på sesongen går det nå litt tråere for Erlandsens Kisa, og laget har fire tap på de fem siste kampene.

Mjøndalen har store utfordringer på skadefronten i backrekken. Strange er ute med korsbåndsskade resten av sesongen. Helton er i begravelse i USA, men kan rekke kampen. Berntstein sliter med helsa, men stables nok på beina til denne kampen. Rønningene sliter også med skade, men kan rekke kampen.

I sum vil det si at er Mjøndalen heldige stiller de med en sterk firer bak, er de uheldige er det kun Sundli som er igjen fra deres sterkeste backrekke. Vi tror Berntstein og Sundli blir stoppere, og Solberg venstre back.

Høyrebacken er det Rønningene eller Helton som dekker. I midtbaneleddet har laget masse å velge i, såfremt ikke Kortgaard Ingebretsen og/eller Stokke må spille bakover på banen. Vi tror Ohr, Idris, Karlsen og Kortgaard Ingebretsen danner midtbanen, og Paul og Kirkvold danner spissparet.

Kisa har Andresen tilbake fra karantene, og han går ventelig rett inn på laget. Han tar da plass på høyrebacken, mens Rosenkilde skyves inn som stopper i Flittie Onstads karantenefravær. Kaptein Jørstad står over med tre gule kort og det gir Arne Erlandsen en stor utfordring. Vi tror Castilla tar den sentrale midtbaneplassen til Jørstad ved siden av Adebahr, og at Moen Hansen og Mork fortsetter som kanter. På topp starter Soltvedt og Holmen.

Mjøndalen er i flott form og har kun ett tap på eget kunstgress. Kisa har tapt sine tre siste bortekamper, og vi tror laget får det tøft også her. Kisa har mistet litt av trykket i laget og må dessuten unnvære både Jørstad og Flittie Onstad. Men vi skal også huske på at Kisa knuste Mjøndalen i omvendt oppgjør tidlig i sesongen, så helt sjanseløse er de ikke.

Begge lag er sterke på dødballer og er glad i dødballer, så bli ikke overrasket hvis det scores ett mål eller flere nettopp på lange innkast eller cornere.

Kamp: Mjøndalen IF–Ull/Kisa

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Uavgjort, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Strange, Berntstein, Helton, Granaas, Boldt, Rønningene

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Forn–Rønningene/Helton, Bernstein, Sundli, Solberg–Ohr, Idris, Karlsen, Kortgaard Ingebretsen–Paul, Kirkevold

Tre siste kamper bortelag: Tap, Uavgjort, Tap

Karantener bortelag: Jørstad, Flittie Onstad

Nøkkelspillere usikre bortelag: Dos Santos

Antatt lagoppstilling bortelag:

Origi–Andresen, Rosenkilde, Nordnes, Kristoffersen–Moen Hansen, Castilla, Adebahr, Mork–Soltvedt, Holmen

Ranheim første lag til å ta poeng borte mot Start?
Start var som vanlig meget solide og slo Bryne enkelt 3–1 sist runde. De har nå syv seire på rad på Sør-Arena, og formen er upåklagelig. I tillegg skrev den hjemvendte sønn, Fredrik Strømstad, under kontrakt med klubben ut året denne uken, og selv om gode Søgård har forlatt klubben tror vi dette vil gi laget en positiv giv utover høsten.

Ranheim har som alle vet store utfordringer utenfor banen, men kom seg tilbake på vinnersporet sist med seier 3–1 mot bunnlaget Bærum. Seieren var nok fortjent, men ikke så overbevisende som man kanskje hadde trodd på forhånd.

Start stiller med sin vante backrekke. På midten blir forandringen at Strømstad overtar for Søgård som sentral midtbanespiller. På topp må nok unge Dreshaj vike for Kristjansson som er tilbake fra karantene. Hoff er ikke klar etter sin skade, og sitter maks på benken og kan klare et lite innhopp.

Viktige Tronseth står over denne kampen med karantene. Vi tror Åsmund Bjørkan setter inn Kråkmo på denne plassen. Utover dette er det kun tvil om Løkberg eller Krogstad starter i midtbaneleddet, resten av laget blir det samme.

Start ser veldig sterke ut og troner alene helt øverst på tabellen med meget god margin til lag nummer to. Laget har spilt syv hjemmekamper og vunnet alle med komfortabel margin, noe som gir Ranheim en flott utfordring. Sist Ranheim hadde en lignende utfordring vant de borte over et da meget formsterkt Glimt med hele 3–0.

Så hvis det er noen lag som har mulighet for å tukte Start slik det nå ser ut, så tror vi det er Ranheim. Grunnen til det er at de er godt organisert, sterke på dødballer og meget sterke i overgangsfasen. Start er favoritter selvsagt, men ikke med klar margin etter vårt syn.

Kamp: IK Start–Ranheim IL

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Seier, Seier

Karantener hjemmelag:

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Hoff, Madsen

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Lund Hansen–Nouri, Andersen, Mathisen, Vikstøl–Asante, Strømstad, Owello, Børufsen–Kristjansson, Vilhjalmsson

Tre siste kamper bortelag: Tap, Uavgjort, Seier

Karantener bortelag: Tronseth

Nøkkelspillere usikre bortelag: Krogstad

Antatt lagoppstilling bortelag:

Barli–Rønning, Kråkmo, Moe, Malmo–Stilson, Åsen, Reginiussen, Krogstad/Løkberg–Stene–Bye

Slår TUIL tilbake etter braknederlaget sist, eller blir formsterke Sandefjord for sterke?
TUIL røk på et stortap med 0–5 borte for tabellnabo Strømmen forrige runde, i en kamp som var langt jevnere enn resultatet skulle tilsi. Men tapet føyde seg inn i rekken av dårlige resultater den siste tiden og laget har nå tapt de tre siste og med det fått kontakt med lagene under nedrykksstreken.

For Sandefjord har pilen pekt en helt annen retning og laget står nå med fire strake seire etter 1–0 triumfen mot Hødd sist. Dette medfører at laget nå ligger på direkte opprykksplass, noe som er meget imponerende tatt skadesituasjonen og det faktum at de er i kvartfinalen i cupen i betraktning.

Det er ventet at Bertheussen rekker dette oppgjøret, noe som skyver Arnøy ut av laget. Johnsen står over med tre gule, men her kommer Johansen tilbake fra karantene og går inn sentralt sammen med Lidin-Hansen. Waage kan også rekke kampen, i så fall gir han Johnsgård konkurranse om plassen helt fremme på topp.

Bindia er fortsatt med i OL, og rekker ikke denne kampen. Reppesgård Hansen spiller derfor fortsatt back, mens Magnusson kommer inn for Amankwah som har karantene. Resten av laget blir som sist.

Den kjente statistikken med at et lag som taper 0–5 eller mer borte alltid vinner neste hjemmekamp, er det TUIL må håpe på også står ved lag etter denne kampen. For et formsterkt Sandefjord ser ustoppelige ut for tiden, selv om de har mange fravær både med skader, landslag og karantener.

Sandefjord har vært sterke på bortebane til nå i sesongen, og TUIL ikke så sterke hjemme som forventet. Men vi skal også huske på at TUIL har hatt spillere ute i det siste, men stiller tilnærmet fullt til dette oppgjøret.

Kamp: TUIL–Sandefjord Fotball

Tre siste kamper hjemmelag: Tap, Tap, Tap

Karantener hjemmelag: Johnsen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Bertheussen, Waage

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Sørensen–Yndestad, Arnøy/Bertheussen, Talberg, Rinde–Johansen, Lidin Hansen, Strøm, Kjæve, Lysvoll–Johnsgård/Waage

Tre siste kamper bortelag: Seier, Seier, Seier

Karantener bortelag: Amankwah

Nøkkelspillere usikre bortelag: Dokken, Røyrane, Gabrielsen, Bindia

Antatt lagoppstilling bortelag:

Austbø – Reppesgård Hansen, Dimitriadis, Magnusson, Brix – Dieng, Torp, Jaiteh, Lamøy–Hansen, Aas

Fortsetter den dårlige rekken for opprykksjagende Glimt?
Etter en lysende vårsesong som ble kronet med seieren over LSK i cupen har det nå gått meget trått i serien. Laget står med kun én seier på de siste syv, og har ikke vunnet på de siste fire kampene. Sist ble det ett poeng hjemme mot Mjøndalen, noe som ikke er godt nok hvis de skal henge med i jaget om opprykk.

Strømmen slo TUIL med overbevisende sifre sist, 5-0, selv om prestasjonen ikke var så god som resultatet skulle tilsi. Laget er inne i en god periode og står kun med ett tap på de siste syv kampene, noe som bør resultere i at det kommer flere tilskuere enn vanlig når storlaget Glimt kommer på besøk.

Strømmen har fulltallig tropp til denne kampen, men N’Kee er tilbake i Godset etter sitt utlån. Vi tror det er duket for Yabre igjen i backrekken, noe som skyver Amundsen ut som back og Nilsen ut på benk. Rasch vil ventelig ta venstrekantplassen fra der N’Kee startet sist, man har tøff konkurranse fra evigunge Olsen. På topp starter Sistek og Møller.

Skadesituasjonen til Glimt ser bedre ut enn på lenge. Johansen er tilbake for fullt, og Stensland er til og med meldt kampklar. Vi tror Glimt fortsetter med Sane som stopper. Han var god sist, men må luke vekk nonchalante feil. På midten er de vante tre bankers. På topp derimot er det mange valgmuligheter, og hva som velges har mye med hvordan taktikk Cato Hansen velger.

Kantalternativer finnes an mass, og vi kan nevne Johansen, Nordberg, Berglann, Stensland og eventuelt Braaten. Som spiss er det kamp mellom Braaten og Khalili, en kamp Braaten ofte har vunnet hittil i sesongen. Vi sjanser på en angrepstrio med Johansen, Khalili og Berglann, men er langt fra sikre på det.

Vi tror utsagnet til kaptein Christian Berg om at Glimt per nå bare er et lag i mengden, er meget sentralt i denne kampen. Hvis Glimt kommer til Strømmen stadion og spiller på sine premisser og ikke tar hensyn til Strømmen, kan de fort tape denne kampen. Strømmen ligger lavt også på hjemmebane, og er meget gode i kontringsfasen hvor de kan straffe et naivt og høytstående Glimt.

Vi tror Glimt har større sjanse ved å legge seg litt lavere i banen, lure Strømmen frem for deretter å selv kontre. For slik formen er på de respektive lag nå er ikke Glimt storfavoritt i dette oppgjøret, og bør kanskje ta hensyn til et formsterkt Strømmen.

Kamp: Strømmen IF–Bodø/Glimt

Tre siste kamper hjemmelag: Tap, Uavgjort, Seier

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Nordheim

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Kerr–Amundsen, Yabre, Bjørnevik, Figved–Tokstad, Strømnes, Van Den Burgt, Rasch–Sistek, Møller

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Uavgjort, Uavgjort

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Stensland, Nordberg

Antatt lagoppstilling bortelag:

Londak–Jacobsen, Sane, Braaten, Imingen–Knarvik, Berg, N’Diaye–Johansen, Khalili/Braaten, Berglann