Real Madrid knuste Beckhams lag

Real Madrid startet sesongoppkjøringen i USA i kjent stil da storlaget smadret Los Angeles Galaxy 5-1 i en treningskamp torsdag.

Spanjolene scoret tre ganger før og to ganger etter pause i enveiskjørt kamp foran 30.317 tilskuere på Home Depot Center i Los Angeles. Seierssifrene kunne også blitt større ettersom Real misbrukte flere store sjanser i løpet av oppgjøret.

De spanske mesterne startet kampen med stjerner som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Mesut Özil på benken. Trioen kom alle innpå først etter at alle målene var scoret.

Gonzalo Higuaín åpnet scoringsballet på pasning fra Ángel di María etter kun 85 spilte sekunder. Ni minutter senere doblet sistnevnte ledelsen. Øvrige målscorere for Real var José Callejón, Álvaro Morata og Álex Fernández.

David Junior Lopes scoret vertenes eneste mål i det 23. minutt etter en heading fra Omar Gonzalez. Angrepet startet med et frispark fra David Beckham.

Real Madrid skal spille fire kamper på USA-turneen. Neste kamp er mot Santos Laguna i Las Vegas mandag. Seriestarten i Spania er 18. august. (©NTB)