ARSENAL SPILLER: Santi Cazorla er offisielt klar for Arsenal. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
ARSENAL SPILLER: Santi Cazorla er offisielt klar for Arsenal. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Cazorla har gjennomført den medisinske testen hos Arsenal

Nå ventes det at klubben selv skal bekrefte overgangen til den spanske spilleren Santi Cazorla.

Santi Cazorla har gjennomført sin medisinske test for Arsenal, og klubben er ventet å annonsere overgangen til spilleren innen kort tid. Cazorla spilte forrige sesong for Malaga, og Arsenal har lenge vært interessert i spilleren.

Grunnet problemer innad i den spanske klubben har en overgang for spilleren tatt lang tid. 27-åringen gikk fra Villarreal til Malaga for 15 millioner pund, og skal koste Arsenal 16 millioner pund å signere.

Spilleren skal ifølge Guardian få en fireårskontrakt med London-klubben. Sammen med Lukas Podolski og Olivier Giroud, vil en signering av Santi Cazorla være gode nyheter for Arsenal, som fortsatt venter i spenning på en avgjørelse fra Robin van Persie.

Les også: Denne mannen har forvandlet Arsenals forsvar
Les også: Tippeliga-klubb tester tidligere Arsenal-spiller

Den nederlandske spissen har vært et hett navn på overgangsmarkedet, og er blitt koblet til flere storklubber i Europa. Sesongstart nærmer seg for de engelske Premier League-klubbene. En bekreftelse fra Arsenal på at Santi Cazorla blir ny spiller på Emirates kan berolige fansen før laget starter sin jakt på suksess.