Nani (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nani (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
David Luiz (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
David Luiz (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Ashley Cole (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
Ashley Cole (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
FORLATER LIVERPOOL: Alberto Aquilani skal være klar for den italienske klubben Fiorentina.  (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
FORLATER LIVERPOOL: Alberto Aquilani skal være klar for den italienske klubben Fiorentina. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Real Madrid vil hente Nani

Og Ashley Cole kan bli ny lagkamerat med Zlatan. Sjekk dagens «ryktebørs» her!

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Carlo Ancelotti ønsker et gjensyn med venstrebacken Ashley Cole. PSG skal ha lagt inn et bud på spilleren. Cole har ett år igjen på kontrakten sin med Chelsea, men klubben har ikke innledet nye forhandlinger om en lengre kontrakt, skriver Mirror.

Ashley Cole (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
Ashley Cole (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)

Arsenal skal være interessert i 21-åringen Victor Wanyama (21). Celtic-spilleren kan være erstatteren til Alex Song, om Barcelona kommer med et bra bud på 24-åringen, melder Daily Mail.

Barcelona sier er klare til å gå for Alex Song, om de ikke får hentet Athletic Bilbao-spilleren Javi Martinez, skriver The Sun.

Alberto Aquilani er enig med Fiorentina om en overgang. Den italienske midtbanespilleren fikk aldri etablert seg i Liverpool. Goal skriver at klubbene vil bekrefte overgangen i løpet av fredagen.

Santi Cazorla skal være klar for Arsenal. Spilleren har gjennomgått den medisinske testen, og klubben er ventet å annonsere overgangen til den spanske spilleren innen kort tid, skriver Guardian.

Machester City ønsker å hente David Luiz fra Chelsea. Roberto Mancini jobber med å forsterke forsvaret. City kan komme til å legge inn et bud på hele 35 millioner pund for den brasilianske midtstopperen, skriver Caughtoffside.

David Luiz (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
David Luiz (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Juventus har gitt Robin van Persie en frist på å bestemme seg om han vil til Italia. Arsenal-spissen skal fortsatt være interessert i å forlate klubben, skriver Mirror.

Real Madrid vil legge inn et overraskende bud på Manchester United-vingen Nani. Portugiseren har kontrakt til 2014, men har fått et tilbud om en forlengelse i kontrakten som han ikke har svart på. Real Madrid kommer trolig til å starte med et bud på omlag 20 millioner pund, skriver talkSPORT.

Les også: Her er alle Tippeliga-overgangene
Les også: Roberto Carlos legger fotballskoene på hyllen

Manchester City skal være interessert i 22-åringen Nicolas N'Koulou. Forsvarsspilleren befinner seg for øyeblikket i Marseille. AC Milan, Arsenal og Barcelona skal også ha fått øynene opp for spilleren, skriver Daily Mail.

Joseph Yobo forlater Everton for å spille i tyrkiske Fenerbache. Spilleren har vært ti år i Everton, og vil spare klubben for hans lønn som var på to millioner pund i året, skriver Aftonbladet.

West Ham kan komme med et sjokkbud for å sikre seg sin gamle spiller Carlos Tevez. Den argentinske spilleren er i det siste blitt koblet vekk i fra Manchester City, skriver Caughtoffside.

Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Det ventes at Tottenham vil legge inn et bud på Malagas Salomon Rondon. 22-åringen tror laget hans er i oppløsning og vil vekk. Spilleren kan komme til å koste André Villas-Boas ti millioner pund, skriver The Sun.

Newcastle klarte ikke å imponere franske Lille med et nytt bud på Mathieu Debuchy. De har nå fått beskjed om at de kan glemme å prøve seg på spilleren igjen, melder Guardian.

Øvrig:

Fenerbache kan bekrefte at de er i forhandlinger med Juventus-spilleren Miloš Krasic. Serberen skal ikke være med i fremtidsplanene til den italienske klubben, skriver Football Italia.

Zenit skal være klar til å hive seg på kampen om Porto-stjernen Hulk. Zenit-spilleren Bruno Alves skal være en del av overgangspakken for å sikre seg 26-åringen, skriver Tribal Football.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene