petrov
petrov

Kreftsyk Villa-kaptein på bedringens vei

Gode nyheter for Stiliyan Petrov.

I en melding på klubbens nettsider bekrefter Aston Villa at klubbens kreftrammede kaptein Stilian Petrov er på bedringens vei.

«Det er med stor glede at klubben på vegne av vår kaptein Stiliyan Petrov kan bekrefte kan bekrefte at Stans akutte leukemi er i remisjon. Stan vil benytte anledningen til å uttrykke sin store takknemlighet overfor det medisinske personalet som har tatt så godt være på ham etter at han fikk sin diagnose for litt over fire måneder siden», skriver klubben.

«Han ønsker også gjenta hvor sterkt han verdsetter den utrolige kjærligheten og støtten han har fått fra Villa-fansen, lagkameratene og kollegaene i klubben og andre folk og fotballfans rundt om i verden», heter det videre.

Det var uforglemmelige scener da Petrov besøkte klubben tidligere i sommer. Bulgareren hadde bursdag og ble rørt til tårer da lagkameratene hans sang bursdagssangen for ham.

Gjenopplev det hele i videovinduet over!

Men selv om han nå er på bedringens vei, så er ikke kampen over.

«Stans fight er ikke over. Det vil være flere slag å kjempe de neste dagene, ukene og månedene. Men han ønsker å dele de fantastiske nyheten nå og, når tiden er inne, gi sin egen personlige melding til der alle», skriver Villa.