Sir Valley
Sir Valley

V5 Bergen: Vertigo Bjørn vinner

Nok en grå dag spillemessig, uten de gode objektene å ta tak i. Greie favoritter i mange av løpene. En av dem er sterke Vertigo Bjørn som har et perfekt løp i V5a2.

V5a2: 4 Vertigo Bjørn (50%) vant i mye hardere selskap sist, og har en skreddersydd oppgave her. Var rett nok så vidt bak 2 Fjord Vikki (22%) i mål gangen før, men da travet sistnevnte i tet mens Vertigo Bjørn hang i tredjespor hele veien. Dessuten er mellomdistanse en klar fordel.

V5a4/b1: 10 Borg Trolla (9%) ble hindret, men var uansett klart slått mot disse hestene nest sist. Viste dog positive ting i V75 på Biri lørdag, der hun via tredjespor rundt første sving presset seg til tet runden fra mål. Var fremdeles med i striden da galoppen kom tidlig på oppløpet. Sprint er riktig distanse, og dersom favorittene får posisjonsproblemer fra sine noe sjanseartede spor er Borg Trolla en av de som kan slå til.

V5b3: 7 Valle Faxa (10%) viser som vanlig stor fart mellom galoppene. Virker vanskelig å få henne rundt for tiden, men feilfritt er det trolig snakk om vinneren. Litt obs på 8 Feseth Kari (9%), som slett ikke var så verst etter grov galopp mot flere av disse sist – med eieren i sulkyen. Nytte av løp i kroppen, og ikveld blir hun kraftig kuskeforsterket.

V5b5: 11 Knödden Aubiose (11%) hang med til fjerde bak elitehestene Conrads On Line, Cream Of Arnie og Lorne Elijon Gatling sist. Var faktisk foran dødenstravende Priority Photo i mål! Her er motstanden mer riktig. Møtte formsterke 6 Zarbaro Boko (25%) tredje sist, men hadde da tillegg og ble amatørkjørt. Ikveld er det likestart, og nå med amatørkusk på Zarbaro Boko. Sistnevnte er en av de startraske som kan sørge for et høyt åpningstempo. Med litt glid fra dårlig spor kan Knödden Aubiose hente sin første seier for året.