Sullands show reddet Norge

Linn Jørum Sulland holdt liv i Norge i OL-duellen mot Sør-Korea. Morgenkampen ga 27-27, noen få positive svar og nye spørsmålstegn rundt Katrine Lunde Haraldsen.

Sulland scoret sju av Norges 13 mål før pause. Uten henne i slag kunne løpet ganske enkelt vært kjørt allerede etter 30 minutter.

Norge giret om og gikk fra 13-16 til 19-17 på få minutter etter pause. Spillet tok seg opp, og men igjen slapp motstanderen inn i kampen igjen mot slutten.

Det norske laget har fortsatt litt å bevise i turneringen.

Sulland stoppet først på elleve mål, bestenotering i landslaget. Norge kunne avgjort etter 59.20, men Marit Malm Frafjord misset. Sørkoreanerne utlignet på en lynrask kontring like etter.

Et frikast på overtid ble resultatløst for Norge. Sør-Korea vant de siste vel sju minuttene med 4-1. (©NTB)