usweeklY (Foto: Doug Peters, © Doug Peters)
usweeklY (Foto: Doug Peters, © Doug Peters)

Avslører løgnene rundt utroskapen

Magasinet som avslørte utroskapen avkrefter mytene.

Det har vært enormt med skriverier i kjølvannet av Us Weeklys avsløringer om at Kristen Stewart skal ha vært utro med regissør Rupert Sanders.

Nå tar bladet selv «bladet fra munnen» og retter opp i alle spekulasjonene rundt dramaet mellom Kristen Stewart, Rupert Sanders og forsmådde Robert Pattinson og Liberty Ross.

Vill budkrig

Flere medier har meldt at fotografen som snappet bildene av Stewart og gifte Rupert Sanders la opp til budkrig mellom flere magasiner.

Ifølge nettstedet stemmer ikke dette.

Fotografen skal ha kontaktet magasinet direkte, og ingen andre ble tilbudt bildene.

Les også: Filmprodusent tar Kristen Stewart i forsvar: – De har aldri hatt sex!

Har ikke flyttet

Mange medier har meldt at Robert Pattinson har flyttet ut fra parets felles hjem. Bilder av en flyttebil utenfor boligen har sirkulert på flere nettsteder og i magasiner.

En kilde sier til nettstedet at en såpass kjent stjerne, som går gjennom et offentlig brudd, vil noen gang leie en flyttebil og parkere den foran huset hvor paparazziene oppholder seg døgnet rundt.

– Noen må ha leid en flyttebil og arrangert dette for fotografene, sier kilden.

Falskt intervju

Det britiske bladet The People har trykket et intervju med Rupert Sanders svigerbror. Liberty Ross' bror skal angivelig ha fortalt bladet at Stewarts affære med Sanders skal ha pågått i måneder.

Dette stemmer heller ikke. Ifølge kilder skal broren ha slengt på røret hver gang en journalist har ringt, han skal være ekstremt beskyttende ovenfor sin søster, og ville aldri uttalt seg på hennes vegne.

Både Stewart og Sanders har unnskyldt seg offentlig, men deres andre halvdeler har holdt seg stumme.

Les også: Her kaster Kristen Stewart klærne

Flere nettsteder har skrevet at Charlize Theron raser mot Kristen etter avsløringen. De to skal ha blitt nære venner etter å spilt sammen i «Snowhite and the Huntsman», og det skal til og med vært snakk om at Kristen skulle være gudmor for Charlize' sønn. De to skal etter sigende fortsatt være gode venner, og Theron skal ikke ha blandet seg inn i utroskapsskandalen.

Slukker sorgene

Det stemmer at Robert Pattinson skal ha reist tilbake til hjembyen London etter at nyheten sprakk. Flere har meldt at han «drukner sorgene sine» og fester vilt i hjembyen.

US Weekly skriver at bildet av Pattinson som brukes som bevis, faktisk er gammelt, og stammer fra et tidligere besøk i fjor.

Les også: Pattinson søker trøst hos ukjent kvinne etter utroskandalen