Barton (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Barton (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Joey Barton truer med å saksøke engelsk avis

Daily Star påstår Barton er bekymret for å ha blitt for feit.

I dagens utgave av Daily Star går avisen ut med en artikkel om at Joey Barton skal være bekymret for å ha blitt for feit i forkant av årets sesong.

– Jeg er bekymret for å ha blitt en tjukkas
Ifølge avisen skal urokråken blitt overhørt da han snakket med lokale fra Fleetwood Town hvor Barton for tiden trener.

– Jeg er bekymret for ha blitt en tjukkas etter sesongslutt, skal han ha sagt.

Videre skal han ha fortalt at han nå takket være sine lagkamerater hadde gått ned noen kilo, og at han satset på å være slank igjen til sesongen startet.

– Nå må jeg saksøke dere
QPR-spilleren er kjent for å si ifra om hva han mener på Twitter. Det tok heller ikke lang tid før han langet ut mot avisen.

– For noe dritt som står i dagens Daily Mail. Det er ikke akkurat min stil, og siden dere har sitert meg så er det en komplett løgn. Nå er jeg nødt til saksøke dere. Takk skal dere ha, skriver han.

Barton gir derimot avisen en mulighet til å slippe unna.

– Dette gjelder selvsagt ikke dersom en av redaktørene kommer ut i offentlighet kledd i klovnedrakt og innrømmer sannheten om at de er noen store løgnere, fortsetter han.

Uansett om Barton skulle være feit eller ikke. Spilleren har i hvert fall god tid til å slanke seg. Han må nemlig se de tolv første kampene fra tribunen etter at han mistet hode mot Manchester City i siste serierunde forrige sesong.

Barton (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Barton (Foto: PAUL ELLIS/Afp)