Steinar Eges klubb slått konkurs

Tirsdag ble det bekreftet at den danske håndballklubben AG København er konkurs. Blant spillerne som blir fristilt fra kontrakten er norske Steinar Ege.

– Eierne har i dag besluttet å stenge selskapet bak AG København. Medarbeiderne i klubber er fra dagens dato fristilt, og selskapet har stanset alle utbetalinger, opplyser AG København i en pressemelding.

Klubbens framtid har lenge vært svært usikker. Tidligere i måneden sa styreformann og storinvestor Jesper Nielsen farvel til håndballprosjektet.

Mandag ble det dessuten klar at administrerende direktør Søren Colding og to andre styremedlemmer og hovedsponsorer er ute av klubben.

Nielsen har forklarte i midten av juli sin avgang med at han ikke lenger kunne leve med medienes «hets». Samtidig har det vært ryktet at den tidligere styreformannen har hatt økonomiske problemer.

AG København startet i 2010 et meget ambisiøst håndballprosjekt. Klubben bygget seg opp til å ha et av Europas beste lag, men økonomisk var det ikke hold i prosjektet. Nielsen takket i tirsdagens pressemelding alle som hadde vært med og gjort en innsats underveis. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2