I ti utgave b,lir Rover 600 en svært sprek familiebil   og på bruktmarkedet får du den nå svært rimelig.
I ti utgave b,lir Rover 600 en svært sprek familiebil og på bruktmarkedet får du den nå svært rimelig.

Rover 620ti: Kan man leve med denne bilen?

Mer hestekrefter for pengene finner du nesten ikke.

På Broom-forumet samles stadig flere bilinteresserte nordmenn for å diskutere bil, utveksle ideer og spørre hverandre om råd.

En av dem som nå trenger litt hjelp kaller seg bare "Entusiasten". Han har et spennende bilprosjekt på gang - og vil gjerne ha innspill fra andre.

Her er innlegget hans:

Hei. Jeg har nå halvveis bestemt meg for å la en gammel drøm havne i garasjen min. Bilen det er snakk om er en 1997-modell Rover 620ti.

For de som ikke kjenner til bilen er det her snakk om en versting-utgave av 600-serien, ti står rett og slett for turbo intercooler. Det er snakk om en 197-hesters sedan med oppgradert understell fra den originale 600-serien.

Typisk engelsk luksus

Jeg har alltid likt utseendet på disse og motoren sender den engelske sjarmøren fra 0-100 på 7 sekunder mens du sitter innpakket i typisk engelsk luksus.

Problemet er: Kan man leve med en Rover? Er det noen her som har kjennskap til disse bilene å kan fortelle meg om det er noen problemer med dem. På forhånd takk.

Skrevet om den før

Kan du hjelpe? Klikk her for å komme til forumtråden - og les de andre innleggene

Vi har forresten skrevet om denne bilen her på Broom tidligere også. "Entusiasten" er nemlig ikke den eneste som har hatt lyst på motorsterk Rover.

Den historien kan du lese mer om her:

Rover_620_ti-detalj
Rover_620_ti-detalj

Mer lyst på Jaguar? Les om brukt X-Type her: