Skarsfjord (Foto: Karlsen, Anette/NTB scanpix)
Skarsfjord (Foto: Karlsen, Anette/NTB scanpix)

Rune Skarsfjord etter uavgjort mot VIF: – Skuffet over at vi tapte kampen

Uavgjort føltes tydeligvis som tap for Brann-treneren.

Vålerenga - Brann 1-1

Kampen startet forsiktig på Ullevål. Den første avslutningen på mål fikk hjemmelagets Pusic etter rundt ti minutter. Leciejewski såg derimot ut til å ha god kontroll på skuddet.

Brann i føringen
Etter at det nesten var spilt en halvtime fikk Brann en enorm mulighet. Ojo steg til værs og stanget ballen mot mål. På bakesrste stolpe stod Zolt Korcsmár helt alene, men satt ballen i stolpen.

Like etter kom Brann på ny. Denne gangen ble det slått inn fra høyrekanten. I feltet vant Ojo duellen med keeper. Ballen falt ned i beina på Askar som fikk en enkel jobb med å sette ballen i det åpne målet.

Askar000003
Askar000003

Pedersen utlignet
Andre omgang begynte likt som den første. Ingen av lagene skapte de store sjansene. Men rundt tyve minutter inn i omgangen skulle Vålerenga få sin utligningen. Pusic fikk ballen ved dørlinjen. Han slo knallhardt inn i boksen der Marcus Pedersen fikk styrt ballen i mål.

Begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre kampen, men det endte 1-1 i Oslo.

– Litt skuffet over å ha tapt kampen
Brann-trener, Rune Skarsfjord, mente laget viste seg fra en positiv side. Men treneren var tydligvis så skuffet over ett poeng at han trodde han hadde tapt kampen etter at dommeren blåste av på Ullevaal.

– Vi er litt skuffet over at vi tapte kampen, sier Skarsfjord til TV 2.

– Vi fikk litt kjør i andre omgangen, men så kom vi tilbake. Totalt sett å synes jeg at vi skulle vunnet, fortsetter han.

Martin Andresen var fornøyd med poeng ut i fra hvordan kampen utviklet seg.

– Ut i fra den første omgangen vi leverer så er jeg fornøyd med uavgjort. Men totalt sett så synes jeg jo vi skal vinne denne kampen, sier han.

– Hadde ikke hatt noe i mot å bli
Marcus Pedersen ble den store helten for Vålerenga da han satte inn utligningen. Dette var siste kamp i VIF-trøya for Pedersen. Nå returnerer han til nederlandsk fotball.

– Jeg trivest veldig godt her i Vålerenga. Det er en fin gjeng, og Martin er flink med guttene. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å bli her, sier han.

Spissen innrømmer også at han kanksje ikke har levert helt på topp i Vålerenga.

– Jeg har kanskje ikke vært helt på topp. Men jeg har fått spilt kamper, og scort noen mål. Jeg har gjort mitt beste for klubben, sier han.

Pedersen (Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix)
Pedersen (Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix)

Vålerenga: 4-4-2 L. Hirschfeld - S. Larsen, A. Muri, A. Nordvik, J. Thomassen - M. Pusic, M. Fellah, B. Zajic, M. Berre, V. Gunnarsson, M. Pedersen

Reserver: G. Kongshavn, A. Solli, A Laajab, D. Leigh, A. Suleiman, A Næss.

Brann: 4-2-3-1 P. Leciejewski, B. Sævarsson, Z. Korcsmár, M. Jonsson, E. Demir - T. Sokolowski, K. Barmen, A. Askar - F. Nordkvelle, Bentley - K. Ojo

Reserver: J. Mohus, L. Grorud, H. El Fakriri, F. Haugen, E. Mjelde, K. Larsen, J. Grønner.