Ingen framgang tvang Vukicevic ut av OL

Christina Vukicevic kommer ikke til å delta på 100 meter hekk i OL, melder Norges OL-tropp. Hun føler seg ikke i form til å prestere.

– Jeg har kommet inn i en treningsmessig dal som jeg ikke kommer ut av. Hver eneste dag har jeg prøvd hardt og vært positivt innstilt, men jeg får ikke treningen inn i systemet, sier Christina Vukicevic selv i en pressemelding fra Olympiatoppen.

– Det går ikke nedover, men jeg står fullstendig på stedet hvil, selv om jeg prøver hardt og er fokusert på hver eneste trening, legger hun til.

I fjor slet hun med en skade som gjorde at hun verken fikk med seg VM i Daegu eller NM i Byrkjelo. Hun ble kvitt skaden i fjor høst og har fått trent bra gjennom vinteren, men da sesongen startet i slutten av mai var det lite sprut over løpingen hennes.

Hun brøt det aller første løpet i år, i Hengelo. Deretter ble hun slått ut i forsøket i Bislett Games, noe som gjorde at det ikke ble noe av duellen mot Sally Pearson.

I EM i Helsingfors slet hun seg til semifinalen, men der ble hun slått ut. Det var en stor nedtur. Hun har 13,17 som årsbeste, mens den norske rekorden hennes er på 12,74. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2