Mons Ivar Mjelde. (Foto: Schrøder, Tor Erik/Scanpix)
Mons Ivar Mjelde. (Foto: Schrøder, Tor Erik/Scanpix)

Start med sin sjuende hjemmeseier på rad

Les Thomas Berntsens oppsummering av den 15. serierunden i Adeccoligaen.

Les også: Se alle Adeccoliga-målene her

Start med sin sjuende hjemmeseier på rad, troner alene på toppen av tabellen!

Start overbeviste igjen på hjemmebane og tok sin sjuende strake hjemmeseier da de beseiret Bryne 3-1 i helgens TV-sendte kamp. Riktignok var gjestende med på notene fra start og var frekke nok til å ta ledelsen 1-0, men utover i kampen skulle nivåforskjellen på lagene komme godt til syne. Sjansestatistikken viste til slutt hele 10-1 til hjemmelaget, og selv om Bryne hadde en rekke gode overgangsmuligheter til å straffe et noe nonchalant hjemmelag, ble det med kun den ene sjansen som Helle ekspederte i mål tidlig i kampen. Bryne står dermed med kun en seier på de siste syv kampene. Dette medfører at Bryne nå er kun ett poeng over nedrykksstreken, mens Start nå har en luke på hele åtte poeng ned til lag nummer tre på tabellen.

Allerede i det 1. spilleminutt er Start farlig frempå. Etter et massivt trykk blir Dreshaj felt av Romslo, og TV-bildene viser at det skulle vært dømt straffe. Kun fire minutter seinere er det en ny farlighet foran Brynemålet, denne gang på en corner. Bryne valgte å forsvare seg i sone på cornere, noe vi finner litt merkelig da hverken keeper Kristiansen har sin største styrke i feltarbeidet og at de manglet sine tre beste hodespillere i Nyborg, Møster og Risholt. Dette ga Start gode muligheter og i det 5. minutt er det bare en dyktig og heldig Gulowsen på streken som hindrer Mathisen i å stange inn 1-0 helt umarkert.

I det 10. minutt, mot spillets gang, er det bortelaget Bryne som tar ledelsen. Startforsvaret står høyt i banen, og med en uryddig bakre firer og uten press på ballfører, blir Helle spilt alene igjennom med keeper Lund Hansen. Helle er iskald og setter inn 1-0 ledelse til Bryne!

Start fortsetter å presse, og etter tre nye cornere sitter scoringen i nettet bak keeper Kristiansen. Nok en gang har Bryne problemer på corner imot, og etter en flott redning av Kristiansen, mye klabb og babb, faller ballen ned i føttene på kaptein Andersen som enkelt setter ballen i mål fra fem meter i det 16. minutt. Start pøser på og Bryne har mer enn nok med å holde unna, og i det 27. minutt er det dags for straffespark. Gulowsen blir utfordret av Vilhjalmsson som rutinert løper i beinet Gulowsen noe klønete setter ut til siden, korrekt idømt straffe. Vilhjalmsson tar straffen selv, men en svakt slått straffe kombinert med en brukbar redning fra Kristiansen, gjør at stillingen fortsatt er 1-1. På den påfølgende corneren får Mathisen en gedigen mulighet til å rette opp Vilhjalmssons feil, men ballen sklir av hodet fra snaue fem meter.

Start kjører kampen og kommer til gode muligheter gjennom Asante, Vilhjalmsson og Dreshaj på grunn av slapp offensiv markering, feil posisjonering og dårlig konsentrasjon hos borteforsvaret. Men det samme forsvaret jobber heroisk i etterkant av sine egne feil og rydder med nød og neppe opp i situasjonene. Men til slutt blir presset for stort. Nok en gang er det Asante som kommer seg fri på høyrekanten og denne gangen velger han for en gangs skyld å slå tidlig innlegg inn i boks. Innlegget treffer unge Dreshaj som enkelt plasserer ballen mellom beina på keeper Kristiansen i det 43. minutt.

Start tar kommandoen fra start også i de siste 45 minuttene, men kommer ikke til de helt store mulighetene før i det 57. minutt. Et Bryneforsvar som står med et stort bakrom blir satt på prøve da Nouri slår en flott pasning igjennom til Asante som kommer alene med keeper Kristiansen. Men en svak avslutning fra den hyperraske vingen gjør at kampen fortsatt lever på stillingen 2-1. Drøye ti minutter seinere er Dreshaj fremme og nesten setter sitt andre for dagen og Mathisen farlig nære etter en corner. Men scoring blir det ikke før i det 72. minutt etter en noe omdiskutert situasjon. Romslo spiller ballen tilbake mot keeper Kristiansen som plukker opp ballen. Dommeren mener det er et bevisst tilbakespill og dømmer indirekte frispark, noe vi er helt enige i. Bryne velger en meget merkelig oppstilling på dette frisparket hvor hele det borterste hjørnet står åpent, noe toppscorer Vilhjalmsson utnytter seg av og banker inn sitt ellevte mål for sesongen og fastsetter sluttresultatet til 3-1. Begge lag har brukbare muligheter mot slutten av kampen, hvor Asantes sjanse alene med keeper i det 87. minutt var den største. Så etter stort spilleovertak i begge omgangene vinner start meget fortjent 3-1. Start var mest produktive i førsteomgang da de kom til hele syv store sjanser, mens de hadde større trykk i andreomgangen men «bare» produserte tre-fire store sjanser.

Mons Ivar Mjelde var meget fornøyd med sitt lag etter kampen og mente de vant en fullt fortjent seier etter å ha spilt god Start-fotball gjennom hele kampen. Etter hans mening er mye av nøkkelen pasningssikkerheten i laget, noe som sliter ut motstanderne over tid og som til slutt gir store rom å spille i. Tommy Bergersen var ingen slagen mann etter kampen, og mente hans lag tapte mot det klart beste laget de har møtt i år og at de vant en fullt fortjent seier. Han mente hans lag var for dårlig i alle spillets faser, men at de kunne ha straffet Start mer hvis de hadde utnyttet de gode kontringsmulighetene de fikk de siste 45 minuttene.

Start mister nå Espen Søgård til LSK, men det gikk mye snakk i korridorene på Sør-Arena at erstatteren blir den hjemvendte sønn Fredrik Strømstad. En Strømstad i form er god nok til å fylle skoene til Søgård, selv om Søgård har hatt en flott vårsesong for Start.

Start for Ranheim på besøk neste runde til toppkamp på Sør-Arena. Det blir meget spennende om et Ranheim som er meget gode på kontringer klarer å straffe Start mer enn det Bryne klarte, eller om Start tar sinn åttende strake hjemmeseier. Bryne får besøk av Notodden på Jæren, til en aldri så liten skjebnekamp. Taper Bryne der er Notodden forbi på tabellen og laget står midt i nedrykksgjørma.

Strømmen med kalasseier mot tabellnabo TUIL!

Strømmen er inne i en god periode med kun ett tap på de siste syv kampene, mens kampens motstander er inne i en ditto dårlig periode med tre strake tap på rad. Strømmen vant en fortjent seier mot et skade og karantene rammet TUIL, selv om seieren nok var i det største laget i forhold til spill og sjanser. Lokalavisen RB mente at Strømmen hadde vært meget effektive og scoret på hele fem av syv sjanser, men at noen av målene kom etter flott angrepsspill.

Strømmen startet kampen best og tok ledelsen ved Sistek i det 8. minutt og hadde noen gode muligheter før kvarteret var gått. Men TUIL overtok initiativet i kampen etter det, og hadde stort ballinnehav, burde antakeligvis hatt straffe og skapte også flere sjanser mot et passivt hjemmelag. Men mot spillets gang er nok Strømmen nok en gang frempå og får straffe i det 32. minutt da målscorer Sistek blir revet i bakken. Bjørnevik var som vanlig sikker fra straffemerket, og 2-0 til hjemmelaget. Begge lag har så muligheter for scoring før pause. Strømmen ved Møller som header utenfor fra kloss hold i det 42. minutt og TUIL ved Strøm i tverrliggeren og Lidin Hansen alene med keeper Kerr.

Kampen punkteres allerede 8 minutter ut i 2. omgang. Møller drar seg fint fri på 16-meteren og curler ballen inn i det lengste hjørnet og 3-0. Resten av omgangen kontrollerer Strømmen selv om det er TUIL som stort sett har ballen. På overtid slipper et resignert bortelag til Strømmen to ganger og tapet blir til slutt hele 5-0.

Strømmen fikk dermed oppreisning med denne flotte seieren etter å ha prestert svakt i de to siste hjemmekampene. Det er ingen grunn til at det ikke skal komme flere folk på Stadion neste helg da Bodø/Glimt kommer på besøk. Strømmen har nå fått en god luke ned til nedrykksplassene og kan se litt oppover på tabellen i en periode. TUIL må stole på statistikken å slå tilbake mot formsterke Sandefjord neste helg. Da er nok hele sentrallinjen med Bertheussen, Johansen og Waage tilbake og disponible for trener Helstrup.

Glimt uten seier på de fire siste kampene!

Etter å ha imponert voldsomt tidligere i sesongen, sliter nå Glimt voldsomt med å avgjøre kamper og å komme tilbake på vinnersporet. Laget har ikke vunnet på de fire siste kampene inkludert denne uavgjorte kampen mot Mjøndalen. Nå er Mjøndalen et lag man helt klart skal ha stor respekt for i årets sesong og som nå står med fem kamper på rad uten tap, men hjemme på Aspmyra må lag som Mjøndalen slås hvis det skal bli opprykk. Mjøndalen uten både Idris med karantene og Kortgaard Ingebretsen med skade fra start, tok et meget fortjent poeng i en sjansefattig kamp i nord. Laget fra Nedre Eiker ledet oppgjøret to ganger, og Glimt utlignet ikke før så seint som i det 86. minutt. Det skal dog sies at Glimt hadde to gedigne muligheter på overtid, men både Nordberg og Khalili ble for svake i det avgjørende øyeblikk.

Glimt skal bort å møte Strømmen på Romerike neste runde. Der har de virkelig noe å revansjere etter at de kun fikk et poeng hjemme i tilsvarende oppgjør, etter å ha presset i samfulle 90 minutter. Mjøndalen får besøk av «topplaget» Ull/Kisa, som etter en flott start på sesongen ser ut til å være i fritt fall etter fire tap på de fem siste kampene.

KIL med viktig seier, kan begynne å se oppover på tabellen!

Etter tre kamper på rad uten seier og med kort avstand til direkte nedrykksplass, var det en lettet KIL-gjeng da dommeren blåste av kampen og tavla viste 1-0 seier til KIL over Ull/Kisa. Med disse tre poengene fikk laget et lite pusterom nedover på tabellen. Kisa på sin side ser ut til å være i fritt fall, og gikk på sitt fjerde tap på de siste fem kampene. Kampen var relativ jevn de første 45 minuttene, men med lite sjanser og lite rytme i spillet. Nærmest mål kom Tiller Larsen og Myklebust for hjemmelaget, mens Kisa var som vanlig farligst etter innkast og cornere. Kampens avgjørelse falt i det 53. minutt da Myklebust på vei alene mot en god Origi i Kisamålet ble dyttet over ende av Flittio Onstad. Korrekt idømt straffe og korrekt rødt kort, resulterte i at Tuelo Johansen ga KIL 1-0 ledelse og spill mot ti mann resten av kampen. KIL hadde flere brukbare muligheter til å øke sin ledelse, men Origi forhindret et større nederlag for hans Kisa.

KIL skal nå til Briskeby for å revansjere det forsmedelige nederlaget i våres, da laget tapte fortjent 3-0 mot erkerivalen i den tv2-sendte kampen. Kisa må snarest finne ut hva som gjorde at de bikket jevne kamper i sin favør i vårsesongen, slik at de kommer seg tilbake på det sporet. Men utfordringen neste runde er av et godt kaliber, da de skal til Mjøndalen Stadion for å møte et Mjøndalen i god form.

Notodden vant skjebnekampen!

Vi annonserte før kampen at taperen i oppgjøret mellom Notodden og Alta ville få en tøff høst. Vi står fortsatt på det, og spesielt etter at det var Alta som trakk det korteste strået i oppgjøret og tapte med klare 4-1 mot bunnkollega Notodden. Notodden var det klart beste laget i dette oppgjøret og seieren kunne blitt langt større hadde det ikke vært for flere klasseredninger av keeper Jarosinski i Altamålet. Notodden regelrett herjet med Alta i de første 45 minuttene og ledet 3-0 til pause, og bortelaget skapte ikke en eneste kvalifisert målsjanse. De siste 45 minuttene ble litt roligere og lagene scoret ett mål hver slik at sluttresultatet ble 4-1 til Notodden.

Notodden fikk med denne seieren heng på lagene på trygg grunn, og får en gylden mulighet til å komme seg over streken når de møter hjemmesvake Bryne neste runde. For Alta sin del ser det bekmørkt ut, en situasjon vi tror forverrer seg etter neste rundes bortekamp mot Hødd i Ulsteinvik.

Ranheim med forventet, men ikke komfortabel seier mot bunnlaget Bærum!

Alle forventet før kampen at dette skulle bli en transportetappe for hjemmelaget Ranheim da bunnlaget Bærum kom på besøk. Men selv om resultatet ble en tilsynelatende trygg 3-1 seier, var Bærum i aller høyeste grad med på notene. I starten av kampen, på stillingen 0-0, traff laget treverket for første gang, og før kampen var over hadde treverket reddet Ranheim ytterligere to ganger. Men kampen sett under ett så var det rettferdig at Ranheim sto igjen med alle tre poengene, da laget produserte flest sjanser.

At Bærum nok en gang produserer en del målsjanser og til tider har kontroll rent spillemessig, hjelper svært lite med tanke på tabellsituasjonen. Laget er nødt til å bli mer kyniske i det defensive spillet sitt, og forbedre seg et par hakk på defensive dødballer. Og så, litt stygt sagt, må laget slutte å score mål i eget mål noe de har gjort to kamper på rad. Fortsetter de med det blir det i hvert fall vrient å hente inn forspranget til lagene foran på tabellen.

Begge lag skal ut i vriene oppgjør neste runde. Ranheim skal prøve å være første lag som tar poeng fra Start på Sør-Arena, mens Bærum får besøk av Sarpsborg 08 på Sandvika Stadion.

Sandefjord med fire strake seirer, nå på direkte opprykksplass!

To av Adeccoligaens formlag møttes i dette oppgjøret, og det var hjemmelaget Sandefjord som skulle dra det lengste strået i en kamp hvor begge lag hadde muligheter for å score flere mål. Men det ble med Amankwahs scoring etter heading på en corner, noe som måtte føles som dobbel lykke for den storvokste midtstopperen som endelig var tilbake på banen etter store skadeproblemer denne våren. Hødd var på ingen måte underlegne i denne kampen, og hadde gedigne muligheter både på stillingen 0-0 på et tverrliggerskudd fra Sandal, Helland alene med keeper Austbø og rett før slutt ved skudd som strøk tverrliggeren fra Karlsen. Men Sandefjord hadde også sine muligheter, og frisparket fra Brix som treffer tverrligger og ned på streken er det synd ikke går inn. Alt i alt en fortjent seier i en jevn kamp mellom to gode lag.

Sandefjord reiser til Tromsdalen i neste runde, og det blir en stor utfordring å møte et revansjesugent hjemmelag som tapte hele 5-0 denne runden. Statistikken viser at lag som taper så stort borte, så si alltid vinner neste hjemmekamp. Vi får se! Hødd gikk på sitt første tap på åtte obligatoriske kamper, og får muligheten til å komme tilbake på vinnersporet umiddelbart da formsvake Alta gjester Høddvoll neste runde.

Sarpsborg 08 tilbake på vinnersporet da formlaget HamKam ble slått på Sarpsborg Stadion!

Etter, en til Sarpsborg 08 å være, en forferdelig periode med fem kamper uten seier var det knyttet stor spenning til om hjemmelaget skulle klare å komme tilbake på vinnersporet mot et formsterkt HamKam som sto med fire strake seirer i serien. Sarpsborg har vært uvanlig svake på eget gress til nå i år, men hjemmepublikummet skulle ikke bli skuffet denne gangen. Hjemmelaget, anført av kampens store profil Øyvind Hoås med tre scoringer, vant etter hvert meget komfortabelt og sørget dermed for å være kun ett poeng bak direkte opprykk nå når serien er halvspilt.

Allerede etter drøye ett minutt tok hjemmelaget ledelsen etter at et mislykket brassespark fra nevnte Hoås ble til en flott pasning som Elyounoussi utnyttet og satt iskaldt inn 1-0. Men Kamma hang godt med og det var ikke urettferdig at Lehne Olsen banket inn utligningen etter drøye kvarteret på et flott skudd. Kampen var jevn utover i omgangen, men drøye fem minutter før pause og snaue fem minutter etter skulle Hoås på egen hånd avgjøre kampen. Først 2-1 og 3-1 på hodestøt før pause, deretter 4-1 etter et flott mottak og en like flott vending før han banket ballen i nettet bak keeper Hogan. Kampen var avgjort, noe som også preget de resterende 40 minuttene hvor det skjedde svært lite foran begge mål.

Noe av grunnen til at det gikk bedre for Sarpsborg i denne kampen kan være at de la om til sin vante diamantformasjon. Elyounoussi var meget god i den offensive midtbanerollen, samt at Hoås kom meget godt til sin rett da han søkte litt bredt ut mot motstanderens backer som ren midtspiss. Men trener Johansen har en bred og god tropp og mange spillertyper som både passer inn i diamanten og i en 4-2-3-1 formasjon, så vi kan nok forvente å se laget variere noe i formasjon også utover i sesongen.

Sarpsborg har en gylden mulighet til å komme på god glid igjen, når de i neste runde skal møte bunnlaget Bærum borte. Men Bærum har scoret mye mål, og må på ingen som helst måte undervurderes. Kamma skal hjem å ta imot KIL til Hedemarksderby. Det blir helt sikkert en tett, jevn og fartsfylt affære som du kan se på Tv2-Zebra klokken 1500 på søndag.

KAMPFAKTA

IK Start – Bryne FK 3-1

MÅL: 0-1 Helle(10), 1-1 Andersen(17), 2-1 Dreshaj(43), 3-1 Vilhjalmsson(73)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ingen

BORTELAG: Romslo, Kristiansen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Lund Hansen – Nouri, Andersen, Mathisen, Vikstøl – Asante, Søgård, Owello, Børufsen – Dreshaj, Vilhjalmsson

INNBYTTER HJEMMELAG: Oladapo for Dreshaj(74), Dahlum for Asante(89)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Kristiansen – Landro, Gulowsen, Lode, Romslo – Fernandes, Stenersen, Stokkeland, Urstad – Larshus Larsen, Helle

INNBYTTER BORTELAG: Herrem for Stenersen(51), Bright for Fernandes(64), Høyland for Larshus Larsen(89)

Strømmen IF – TUIL 5-0

MÅL: 1-0 Sistek(8), 2-0 Bjørnevik(33), 3-0 Møller(5), 4-0 Olsen(89), 5-0 Tokstad(90)

GULE KORT

HJEMMELAG: Møller

BORTELAG: Johnsen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Kerr – Nilsen, Amundsen, Bjørnevik, Figved – Tokstad, Strømnes, Rasch, N’Kee – Sistek, Møller

INNBYTTER HJEMMELAG: Olsen for N’Kee(69), Yabre for Strømnes(80), Daly for Sistek(90)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Sørensen – Yndestad, Arnøy, Talberg, Rinde – Johnsen, Lidin Hansen – Strøm, Kjæve, Lysvoll – Johnsgård

INNBYTTER BORTELAG: Allertsen for Lidin Hansen(71), Kristoffersen for Strøm(84), Flaat for Johnsgård(84)

Bodø/Glimt – Mjøndalen IF 2-2

MÅL: 0-1 Kirkvold(8), 1-1 Berg(18), 1-2 Kirkvold(76), 2-2 Knarvik(86)

GULE KORT

HJEMMELAG: Robertsen

BORTELAG: Ohr

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Londak – Jacobsen, Braaten, Sane, Imingen – Knarvik, Berg, N’Diaye – Robertsen, Braaten, Berglann

INNBYTTER HJEMMELAG: Khalili for Braaten(61), Johansen for Berglann(76), Nordberg for Robertsen(83)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Forn – Strange, Bernstein, Sundli, Helton – Ohr, Karlsen, Gunnarsson, Solberg – Paul, Kirkevold

INNBYTTER BORTELAG: Johansen for Strange(23), Ingebretsen for Paul(87), Stokke for Karlsen(90)

KIL Toppfotball – Ull/Kisa 1-0

MÅL: 1-0 Tuelo Johannesen(54)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ingen

BORTELAG: Jørstad, Anene

RØDT KORT: Flittie Onstad

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Deinoff – Melgalvis, Førsund, Wigum, Fazlagic – Shindika, Aas, Tiller Larsen – Myklebust, Tuelo Johannesen, Moen

INNBYTTER HJEMMELAG: Solum for Moen(85), Ryen for Johannesen(89)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Origi – Rosenkilde, Flittie Onstad, Nordnes, Kristoffersen – Moen Hansen, Jørstad, Adebahr, Mork – Soltvedt, Holmen

INNBYTTER BORTELAG: Jansen for Soltvedt(57), Anene for Hansen(73), Mikalsen for Mork(83)

Notodden FK – Alta IF 4-1

MÅL: 1-0 Holmen(14), 2-0 Jahr(16), 3-0 Josefsen sm(45), 4-0 Aksnes(60), 4-1 Dujilo(68)

GULE KORT

HJEMMELAG: Holmen, Sande

BORTELAG: Dujilo, Nordbye

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Larsen – Sande, Lien, Jenssen, Jahr - Aksnes, Velta – Kleven, Amundsen, Granerud - Holmen

INNBYTTER HJEMMELAG: Nynes for Granerud(69), Enger for Holmen(76), Helgerud for Aksnes(88)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Jarosinski – Josefsen, Dujilo, Törnqvist, Nordbye – Nilsson, Reginiussen, Solberg, Thomassen -Nikolaisen, Ertsås

INNBYTTER BORTELAG: Overvik for Solberg(65), Balto for Thomassen(69), Måsø for Ertsås(77)

Ranheim IL – Bærum SK 3-1

MÅL: 1-0 El-Masouri sm(7), 2-0 Tronseth(12), 3-0 Åsen(79), 3-1 Nervold(83)

GULE KORT

HJEMMELAG: Løkberg, Tronseth

BORTELAG: Ingen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Barli – Rønning, Tronseth, Moe, Malmo – Stilson, Åsen, Reginiussen, Løkberg – Stene – Bye

INNBYTTER HJEMMELAG: Kråkmo for Moe(38), Izuchukwu for bye(75), Foosnæs for Åsen(85)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Hjulstad – Troupe, Aunan, Ruud Irgens, El-Masouri – Nervold, Cornell, Sandbu, Berg – Llullaku, Aalbu

INNBYTTER BORTELAG: Larsen for Cornell(63), Pellegrino for Llullaku(69)

Sandefjord Fotball – Hødd IL 1-0

MÅL: 1-0 Amankwah(18)

GULE KORT

HJEMMELAG: Dieng, Amankwah

BORTELAG: Mork, Klock

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Austbø - Reppesgård Hansen, Dimitriadis, Amankwah, Brix - Dieng, Torp, Jaiteh, Lamøy – Hansen, Aas

INNBYTTER HJEMMELAG: Klepaker for Hansen(76), Brekke for Lamøy(86)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Nyland – Latifu, Klock, Moltu, Brandal – Aursnes, Heltne Nilsen – Helland, Sandal, Mork - Standal

INNBYTTER BORTELAG: Heltne for Mork(67), Lala for Standal(71), Karlsen for Aursnes(81)

Sarpsborg 08 – HamKam 4-1

MÅL: 1-0 Elyounoussi(2), 1-1 Lehne Olsen(16), 2-1 Hoås(38), 3-1 Hoås(42), 4-1 Hoås(49)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ihugba, Roberts

BORTELAG: Asani, Jensen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Larsen – Jusufi, Berge, Heieren Hansen, Baigorri – Ihugba, Breive, Giæver, Elyounoussi – Wiig, Hoås

INNBYTTER HJEMMELAG: Solberg for Wiig(52), Roberts for Elyounoussi(74), Ødegård for Heieren Hansen(88)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Hogan – Jevne Hagen, Asani, Bjerke, Riise – Hagen, Berg Hansen, Dahle – Nedrebø, Gundersen, Lehne Olsen

INNBYTTER BORTELAG: Solhaug for Hagen(46), Lie for Dahle(46), Jensen for Gundersen(69)