Leif Gunnar Smerud.
Leif Gunnar Smerud.

Smerud tok «helt av» etter Hønefoss' snuoperasjon

Treneren gikk av hektene da dommeren blåste av kampen mot Haugesund.

AKA Arena (TV 2 Sporten): Lurer du på hva ekte idrettsglede er? Da bør du få med deg feiringen til Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud etter 3-2-seieren mot Haugesund.

For det er nok ingen overdrivelse å si at Smerud var Hønefoss' gladeste mann idet dommer Anders Johansen blåste i fløyten.

Stormet banen
Da signalet gikk, satte den ellers så sindige psykologen full fart ut på banen med jubelrop og veivende armer. Kaptein Frode Lafton fikk en god klem av sin sjef, før ferden gikk via et par andre spillere og bort til hjemmesupporterne.

Så glad blir man når laget som rykket opp fra Adeccoligaen før sesongen har kjempet seg til en 4. plass i Tippeligaen.

Se Smeruds jubelscener i videovinduet øverst i saken!

– Det er mange glade her nå, men jeg tror jeg er den gladeste. Det var en fantastisk laginnsats. Det å komme tilbake på den måten var helt utrolig herlig, sier Smerud til TV 2 etter kampslutt.

Hyller lagmoralen
For det så veldig lyst for Hønefoss en halvtime før kampslutt. Da ledet nemlig Haugesund 2-1, etter at Geir Ludvig Fevang og Nikola Djurdjic hadde snudd kampen for «araberne».

Men Hønefoss klarte på imponerende vis å snu kampen tilbake igjen. Først utlignet Kristjan Örn Sigurdsson, før Heiner Mora avgjorde med en scoring av det vakrere slaget.

Les også: Moras kunstscoring sendte Hønefoss opp på fjerdeplass

Det betyr at Hønefoss bare har Strømsgodset, Molde og Rosenborg foran seg på tabellen.

– Guttene var helt fantastiske i dag. Moralen er stor i dette laget her. Vi sto distansen og kjørte over dem. Det var fantastisk gøy å vinne, sier Smerud.

Se intervju med Smerud i videovinduet under:

632271