Mora-perle ga Hønefoss-seier

Heiner Mora ble matchvinner da Hønefoss slo tilbake og vant 3-2 hjemme mot Haugesund i eliteserien søndag.

I en fartsfylt kamp vartet begge lag opp med hver sin snuoperasjon. Til hjemmepublikummets store begeistring var det Hønefoss som satte inn det avgjørende støtet midtveis i annen omgang.

Først stanget Kristjan Örn Sigurdsson inn 2-2 i det 67. minutt på en ball fra Heiner Mora. Sistnevnte ble så den store helten med et perfekt skudd til 3-2 seks minutter senere. Costaricaneren slo til med venstrefoten og fikk en flott skru på ballen.

HBK viste dermed styrke etter å ha fått en kalddusj både rett før og etter pause. Gjestene fra Haugesund utlignet ved Geir Ludvig Fevang to minutter på overtid i første omgang, mens Nikola Djurdjic kriget inn 2-1 i det 50. minutt.

Alexander Groven sendte Hønefoss i føringen etter 38 minutter. Etter et godt løp satte 20-åringen ballen kaldt i lengste hjørne alene med keeper. Scoringen kom i en periode da bortelaget for alvor styrte kampen og var nærmest å ta ledelsen.

Haugesund kom til flere gode sjanser ved målfarlige Djurdjic, spesielt i første omgang. Men til serberens store frustrasjon var HBK-keeper Steve Clark stødig og våken på det meste. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2