Nystuen reddet Lillestrøm

Ett minutt før slutt steg innbytter Espen Nystuen til værs og stanget inn 1-1 for Lillestrøm hjemme mot Molde i eliteserien lørdag.

30-åringen var sterkest i luften og satte inn utligningsmålet etter et hjørnespark. Scoringen kom etter en liten sluttoffensiv av hjemmelaget. Molde hadde sjansen til å ta hjem seieren da gjestene på overtid fikk frispark rett utenfor 16-meteren, men Magnus Wolff Eikrem satte ballen utenfor.

Tidligere i kampen sendte Magne Simonsen bortelaget foran med en snodig scoring i det 34. minutt. På høyresiden prøvde 24-åringen å slå et innlegg, men ballen fikk i stedet en uventet retning og buet over Sead Ramovic og i krysset. LSK-keeperen sto igjen som et stort spørsmålstegn, men han burde gjort en bedre jobb der.

Baklengsmålet tok noe av luften ut av vertene, mens Molde fikk holde mer på ballen i laget. I annen omgang spilte gjestene seg til flere gode trekk i angrep, men uten å skape de store målsjansene. Først helt på tampen tok Lillestrøm større sjanser offensivt og fikk betalt for det med Nystuens utligning.

Kampens første store sjanse gikk til LSK etter elleve minutter. På en god kontring kom Mathias Bolly alene mot to Molde-forsvarere, vendte innover i banen og skjøt i stolpen. Ballen gikk så via keeper Espen Bugge Pettersen og ut.

Lillestrøm er inne i en god periode. På de siste kampene står romeriksklubben med to seirer og to uavgjorte. Åråsen-publikummet fikk også en gladnyhet da Bjørn Helge Riise ble presentert som LSK-spiller i pausen. Han er dermed tilbake i klubben etter tre år i engelsk fotball. (©NTB)